maciejski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 No wlasnie, bo jedna (mniejsza czesc) moge zlozyc a druga ani drgnie?
Bieniek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tak samo.Szarpnij porzadnie.Pozniej psiknij wd40.
maciejski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 kurde wlasnie nie idzie, szarpalem i stoi, podobniez w Avancie jest jakas dzwignia/przycisk i wtedy mozna otworzyc :|
yaboo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 w oparciu obok zagłówka masz dzwignię czasem trzeba mocniej szarpnąć
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zobacz czy nie jest zakluczona ta "klameczka" obok zagłówka bo u mnie jest opcja ze mogę kluczykiem od auta ją zakluczyć i wtedy sam diabeł tego nie otworzy do czasu aż nie odkluczę tego z powrotem. Na środku tej klameczki jest taki sam zamek jak w klamce od schowka, pasuje do niego tylko kluczyk od auta.
maciejski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 u mnie jest tylko ta dzwignia tak jak w tym mniejszym oparciu, w zasadzie nic wiecej nie ma, jutro sproboje jeszcze poszarpac mocniej.[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 01:06_________________________________________________dobre, zeby zlozyc wieksza czesc trzeba tez zlozyc mala
Andrzej K Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Tak, ale jeżeli wcześniej zdemontujesz kasetę rolety to chyba da się złożyć 2/3, a 1/3 zostawić nie złożoną?
Santa Cruz Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jeśli zdemontujesz roletę to składasz w dowolnej kolejności.
Rekomendowane odpowiedzi