Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Będę tatą :-))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie źle musiało być w malaczu

Hardkor :kox: :kox: :kox:

jak moje się urodziły (bliżniaki) to jeżdziłem fiestą, bo do AUDI B3 sedan nie wchodził wózek bliźniaczy, duży jak szafa trzydrzwiowa a fiesta dała radę :polew: gratulacje dla przyszłych tatusiów,dodam że moja siostra urodziła się w sylwestra i nikt do niej teraz na urodziny nie przychodzi :gwizdanie: bo wszyscy wolą bale :decayed:
Opublikowano

Bzykałem w środy i w piątki żeby mieć córke i się udało bo syneczka już mam ma 3 lata i już od dawna wie jakie tato ma auto :) jak najbardziej polecam awanta chociaż widze że czym większe auto tym więcej żona klamotów upycha na wyjazd.

Opublikowano
Bzykałem w środy i w piątki żeby mieć córke

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ja bzykałem kiedy popadło i samo wyszło :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ja nie ukrywam że chciałbym mieć syna ale najważniejsze żeby było zdrowe,daj Boże

Opublikowano

u mnie kalendarz zawiodl....[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:22_________________________________________________

Ja nie ukrywam że chciałbym mieć syna ale najważniejsze żeby było zdrowe,daj Boże

racja :good:

Opublikowano

Dokładnie :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Nie no żartowałem z tymi dniami ale fajnie że drugie będzie córka baba już lalki kupuje :)

Opublikowano
  • Autor

Nie no żartowałem z tymi dniami ale fajnie że drugie będzie córka baba już lalki kupuje :)

he he a ty domek dla lalek

Opublikowano

Panowie gratulacje :kox::good:

aż tyle gratów trza wozić? :wallbash:

Przykładowy wyjazd do szwagierki : spacerówka ( Mclaren ) włożona do bagażnika po przekątnej, torba Amelki ( pieluszki, kosmetyki,ręcznik kąpielowy, ubranka na zmianę, troszkę zabawek ) moja torba i żony i cały Aero za***any :wallbash: A to przecież najpotrzebniejsze rzeczy..łóżeczka turystycznego nie posiadamy bo nasza gwiazda i tak by nim pogardziła :naughty:

Nie wiem jak komfortowo może byc w A4 limo z dzieckiem :wink4:

Tatusiowie, którzy posiadają A4 B6 limo/avant może podzielą się wiedzą jak to jest w tym samochodzie podczas jazdy z dzidzią ? Miejsce z fotelikiem na tylnej kanapie ? Bagażnik daje radę przy dłuższym wyjeździe ?

Opublikowano

jak chcecie to Wam powiem jak ustrzelić syna i córką za jednym machnięciem :naughty:

Opublikowano

Co do zdrowia to powiem wam że całą ciąże żony zesrany chodzę bo się troche zamartwiam .

Opublikowano

Panowie gratulacje :kox::good:

aż tyle gratów trza wozić? :wallbash:

Przykładowy wyjazd do szwagierki : spacerówka ( Mclaren ) włożona do bagażnika po przekątnej, torba Amelki ( pieluszki, kosmetyki,ręcznik kąpielowy, ubranka na zmianę, troszkę zabawek ) moja torba i żony i cały Aero za***any :wallbash: A to przecież najpotrzebniejsze rzeczy..łóżeczka turystycznego nie posiadamy bo nasza gwiazda i tak by nim pogardziła :naughty:

Nie wiem jak komfortowo może byc w A4 limo z dzieckiem :wink4:

Tatusiowie, którzy posiadają A4 B6 limo/avant może podzielą się wiedzą jak to jest w tym samochodzie podczas jazdy z dzidzią ? Miejsce z fotelikiem na tylnej kanapie ? Bagażnik daje radę przy dłuższym wyjeździe ?

nie jest tak źle moja żona potrafi upchnąć pół domu :decayed:
Opublikowano
Nie wiem jak komfortowo może byc w A4 limo z dzieckiem

5 lat się woziłem Citroenem ZX 5d (bagażnik 330-360l) - wózek, torba z ubrankami, zabawkami, jedzeniem i całym arsenałem potrzebnym przy małym dziecku fotelik, te sprawy :gwizdanie:

Co roku też na urlop (nad morze).

Da się.

Opublikowano

Co do zdrowia to powiem wam że całą ciąże żony zesrany chodzę bo się troche zamartwiam .

wyluzuj kolego.. tnij pępowinę i płacz ze szczęścia :naughty::kox:

Opublikowano

wyluzuj kolego.. tnij pępowinę i płacz ze szczęścia :naughty::kox:

a potem :drunk: :drunk: :drunk: i tak cały tydzień
Opublikowano

Gratulacje !!

Ja póki co się nie zabieram za dzieci :decayed: no i póki co nie mam takiego zamiaru :hi:

Opublikowano
  • Autor

nie powiem ale ja się trochę boje ojcostwa,obowiązki,choroby itp :confused4:

Opublikowano

Staaary, każdy się boi :naughty: :naughty: :naughty:

Ale masz to w genach - jesteśmy gatunkiem genetycznie przystosowanym do chowania potomstwa, więc natura zrobi wszystko za Ciebie :cool1:

Opublikowano

każdy to przeżywa, będziesz szczęśliwy jak zaczną wyciągać od Ciebie kasę :naughty: