Piszpunt Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam, od jakiegos czasu zaczal mi przepuszczac powietrze zamek centralny. Kolek jest wciagany i zamek sie zamyka jednak pompa dosyc dlugo przy tym pracuje i slychac jak syczy cos przy zamku. Rozebralem drzwi i wyjalem zamek, okazalo sie ze z jednej strony wylamany jest zatrzask tej plastykowej pokrywy, ktora zakladana jest na gumową membrankę i do ktorej podpina sie wezyk z powietrzem. Na załączonym zdjeciu to kawalek tego bialego plastyku (oczywiscie zdjecie pokazuje dobry zamek). I teraz pytanie: - czy ktos ma taki plastyk niepotrzeby/chcialby to tanio sprzedac? - ew. jakis patent na naprawe tego? - jakis dobry/bogato wyposazony szrot w okolicach Wawy? http://img101.imageshack.us/img101/2682/260165677wn0.jpg pozdrawiam, Marcin
OLO_GDA Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 nie wiem jak to u Ciebie wyglada ale ja bym był za uszczelnieniem tego jakims dobrym srodkiem (moze jakims klejem epoksydowym). skoro chodzi o to ze ma tam byc cisnienie/podcisnienie to nie widze powodu dla ktorego nie mialo by dalej sprawnie dzialac po zalataniu czyms.
Rekomendowane odpowiedzi