Omenos Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Panowie mam problem. Mam swiatla postojowe niebieskie (podobno H7) i jak kupilem autko to dzialaly dwa (jak zaswiecilem postojowe) a teraz jak zaswiece postojowe pali sie tylko od strony kierowcy, a gdy zapalę już mijania to i to drugie sie zapala, czyli żarówka nie jest zjarana. wie ktos co to moze byc ?
grippen Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Postojowe to nie H7 (H7 to tylko mijania ) postojowe tylko W5W Miałeś wymieniane lampy ? jeśli nie to u ciebie powinny być H4 jako mijania
Omenos Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 nie, nie mialem, i nie wiem jaka moze byc przyczyna. bo jak sie zapali mijania to pozycje obydwie sie pala, a jak sama pozycje sie wlaczy to tylko jedna.
Carrneiro Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Z tyłu też się pali jedno po włączeniu postojowych?
nowal Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 jak jest z tyłu? Moze ktos lampy zmienial i jedna masz na H7 w5w a druga h4
Omenos Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 a nie wiem, jutro zobacze, ale po kupnie wszystko bylo ok, a ja nic nie robilem, i teraz jakos tak sie stało [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:47_________________________________________________tylne sie pala
Carrneiro Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Żarówka w5w, ba9s czy jaka tam masz padnięta. Światła mijania mają osobne żarówki. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi