krolu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No zaglądam bo musze wiedziec co sie w tym roku bedzie działo :gwizdanie: w tamtym mnie żona na noc zamknęła takze 1 dzien mialem do du... a jak byś wiedział co ona wyprawiała :shocked: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No zaglądam bo musze wiedziec co sie w tym roku bedzie działo :gwizdanie: w tamtym mnie żona na noc zamknęła takze 1 dzien mialem do du... a jak byś wiedział co ona wyprawiała :shocked: :gwizdanie: Na 100% duzo piła bo rano była ładna gorzelnia w pokoju :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 zmieniając temat............... Jarko wprowadźcie w tym roku składkę zwiększoną o 100zł i oddawajcie te 100zł pod krokwią Bo dziwnym trafem co roku ta sama sytuacja - jednym z elementów zlotu (a nawet bym powiedział elementem zakończeniowym ) jest wspólny przejazd kolumną pod skocznię a rok temu jechało może 50% osób :thumbdown: Rozumiem pojedyńcze przepadki ( ktoś musi być na dana godzine, ktoś inny na 600 km do domu) ale nie połowa.Części ekipy KR ( chyba z 8 aut ) pojechało sobie wcześniej, część ekipy BB to samo i wiele innych.................. trochę takie olewające podejście przez uczestników zlotu w stosunku do organizatorów, którzy jednak trochę muszą się poświęcić aby to wszystko się odbyło ..................oby w tym roku było inaczej nie licząc prezesa, który pewnie w niedziele 7.15 będzie podjeżdżał pod dom [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 11:01_________________________________________________Ps. Majki a Ty co tu zaglądasz ja poprzednim razem zmyłem się szybciej, bo do domu mam nie 600 a 800 km, od siebie mogę zaproponować wspólny przejazd trochę szybciej niż o 12 jak to chyba w zeszłym roku było, wtedy myślę też, ze byłaby większa frekwencja pod krokwią ale tych co do domu mają 200-300 km zupełnie nie rozumiem, czemu nie pojechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 to co mówić o tych co mieli 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 to co mówić o tych co mieli 100 ty się przyznaj, że chciałeś żeby ci ktoś kupił drożdżówkę...i nikt ci nie kupił a jakby nas było więcej to pewnie by się ktoś zlitował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 drożdżówek było pod dostatkiem w ośrodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 drożdżówek było pod dostatkiem w ośrodku ale pod krokwia lepiej smakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 drożdżówek było pod dostatkiem w ośrodku taaa.. jedzonka było i dużo i smaczne w dodatku nie trzeba w każdym razie było pizzy na telefon zamawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 zmieniając temat............... Jarko wprowadźcie w tym roku składkę zwiększoną o 100zł i oddawajcie te 100zł pod krokwią Bo dziwnym trafem co roku ta sama sytuacja - jednym z elementów zlotu (a nawet bym powiedział elementem zakończeniowym ) jest wspólny przejazd kolumną pod skocznię a rok temu jechało może 50% osób :thumbdown: Rozumiem pojedyńcze przepadki ( ktoś musi być na dana godzine, ktoś inny na 600 km do domu) ale nie połowa.Części ekipy KR ( chyba z 8 aut ) pojechało sobie wcześniej, część ekipy BB to samo i wiele innych.................. trochę takie olewające podejście przez uczestników zlotu w stosunku do organizatorów, którzy jednak trochę muszą się poświęcić aby to wszystko się odbyło ..................oby w tym roku było inaczej nie licząc prezesa, który pewnie w niedziele 7.15 będzie podjeżdżał pod dom [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 11:01_________________________________________________Ps. Majki a Ty co tu zaglądasz ja poprzednim razem zmyłem się szybciej, bo do domu mam nie 600 a 800 km, od siebie mogę zaproponować wspólny przejazd trochę szybciej niż o 12 jak to chyba w zeszłym roku było, wtedy myślę też, ze byłaby większa frekwencja pod krokwią ale tych co do domu mają 200-300 km zupełnie nie rozumiem, czemu nie pojechali Szkoda tylko ze w niedziele przed 12 alko pokazało jeszcze 0,4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 a no, zapomniałem, że co niektórzy trzeźwieli przez 3 kolejne dni po zlocie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 a no, zapomniałem, że co niektórzy trzeźwieli przez 3 kolejne dni po zlocie :gwizdanie: jako niektórych, masz na myśli 90% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Oj tam oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Bo Miron robi za konika i bierze prowizję 100zł od osoby :polew: to takie oficjalne info dla reszty ZK , na serio bierze jeszcze więcej ... a że kryzys był to i mniej Nas jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 to takie oficjalne info dla reszty ZK (..........) ZK - Zakład Karny czyżby nocni fani marki od robin hood-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ZK - Zakład Karny czyżby nocni fani marki od robin hood-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zostało jeszcze 12 wolnych miejsc Jak co roku przypominam zapisujcie się na atrakcje dodatkowe - ułatwi Nam to w znacznym stopniu organizację znając wcześniej liczbę chętnych. zmieniając temat............... Jarko wprowadźcie w tym roku składkę zwiększoną o 100zł i oddawajcie te 100zł pod krokwią Bo dziwnym trafem co roku ta sama sytuacja - jednym z elementów zlotu (a nawet bym powiedział elementem zakończeniowym ) jest wspólny przejazd kolumną pod skocznię a rok temu jechało może 50% osób :thumbdown: Rozumiem pojedyńcze przepadki ( ktoś musi być na dana godzine, ktoś inny na 600 km do domu) ale nie połowa.Części ekipy KR ( chyba z 8 aut ) pojechało sobie wcześniej, część ekipy BB to samo i wiele innych.................. trochę takie olewające podejście przez uczestników zlotu w stosunku do organizatorów, którzy jednak trochę muszą się poświęcić aby to wszystko się odbyło ..................oby w tym roku było inaczej nie licząc prezesa, który pewnie w niedziele 7.15 będzie podjeżdżał pod dom To była kiedyś fajna tradycja :gwizdanie: Kto był w BT I na pewno dobrze wspomina przejazd Również mam nadzieję iż w tym roku wrócimy do starego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja będę pierwszy raz, ale nie przepuszczę takiego wydarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zostało jeszcze 12 wolnych miejsc Jak co roku przypominam zapisujcie się na atrakcje dodatkowe - ułatwi Nam to w znacznym stopniu organizację znając wcześniej liczbę chętnych. zmieniając temat............... Jarko wprowadźcie w tym roku składkę zwiększoną o 100zł i oddawajcie te 100zł pod krokwią Bo dziwnym trafem co roku ta sama sytuacja - jednym z elementów zlotu (a nawet bym powiedział elementem zakończeniowym ) jest wspólny przejazd kolumną pod skocznię a rok temu jechało może 50% osób :thumbdown: Rozumiem pojedyńcze przepadki ( ktoś musi być na dana godzine, ktoś inny na 600 km do domu) ale nie połowa.Części ekipy KR ( chyba z 8 aut ) pojechało sobie wcześniej, część ekipy BB to samo i wiele innych.................. trochę takie olewające podejście przez uczestników zlotu w stosunku do organizatorów, którzy jednak trochę muszą się poświęcić aby to wszystko się odbyło ..................oby w tym roku było inaczej nie licząc prezesa, który pewnie w niedziele 7.15 będzie podjeżdżał pod dom To była kiedyś fajna tradycja :gwizdanie: Kto był w BT I na pewno dobrze wspomina przejazd Również mam nadzieję iż w tym roku wrócimy do starego dobrego fajnie byłoby filmik nakręcić z przejazdu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zostało jeszcze 12 wolnych miejsc Jak co roku przypominam zapisujcie się na atrakcje dodatkowe - ułatwi Nam to w znacznym stopniu organizację znając wcześniej liczbę chętnych. zmieniając temat............... Jarko wprowadźcie w tym roku składkę zwiększoną o 100zł i oddawajcie te 100zł pod krokwią Bo dziwnym trafem co roku ta sama sytuacja - jednym z elementów zlotu (a nawet bym powiedział elementem zakończeniowym ) jest wspólny przejazd kolumną pod skocznię a rok temu jechało może 50% osób :thumbdown: Rozumiem pojedyńcze przepadki ( ktoś musi być na dana godzine, ktoś inny na 600 km do domu) ale nie połowa.Części ekipy KR ( chyba z 8 aut ) pojechało sobie wcześniej, część ekipy BB to samo i wiele innych.................. trochę takie olewające podejście przez uczestników zlotu w stosunku do organizatorów, którzy jednak trochę muszą się poświęcić aby to wszystko się odbyło ..................oby w tym roku było inaczej nie licząc prezesa, który pewnie w niedziele 7.15 będzie podjeżdżał pod dom To była kiedyś fajna tradycja :gwizdanie: Kto był w BT I na pewno dobrze wspomina przejazd Również mam nadzieję iż w tym roku wrócimy do starego dobrego fajnie byłoby filmik nakręcić z przejazdu :gwizdanie: przecież jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Przejazd był mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi