Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jarko czy kubeczek z Bukowiny można myć w zmywarce Bo ja już od normalnego zmywania odwykłem :gwizdanie: z pewnymi czynnościami mówią ,że jest jak z jazdą na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jarko czy kubeczek z Bukowiny można myć w zmywarce Bo ja już od normalnego zmywania odwykłem :gwizdanie: Reklamacji nie przyjmujemy _________________________________________________ [email protected] - PRZYPOMINAM O FOTKACH DO KONKURSU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja nie zgłaszam reklamacji (pki co ). JA TYLKO PYTAM :?: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 to już koniec zdjęć ze zlotu - od tygodni nic nowego w dziale foto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No na tylu fotografów to kropla w morzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 to już koniec zdjęć ze zlotu - od tygodni nic nowego w dziale foto ? no masakra jakaś z tymi paparazzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 http://www.6sense.pl/ldzbanda/#/content/pictures1/ "Gallery menu" => galerie przedostatnia i trzecia od końca :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 http://www.6sense.pl/ldzbanda/#/content/pictures1/ "Gallery menu" => galerie przedostatnia i trzecia od końca :wink4: trzeba tutaj wrzucić :gwizdanie: => http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=7418.msg2308145#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 http://www.6sense.pl/ldzbanda/#/content/pictures1/ "Gallery menu" => galerie przedostatnia i trzecia od końca :wink4: trzeba tutaj wrzucić :gwizdanie: => http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=7418.msg2308145#new Dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No na tylu fotografów to kropla w morzu bo to było więcej filmowców ... z urwanym filmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja bym tu wyliczył tych fotografów np: Guregoru Czester Jarko itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 + chudineze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 + chudineze Ja jako pierwszy wstawiłem więc nie wyjeżdżać mi tu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Próbuję ogarnąć PSE, jak mi się uda to przygotuję zdjęcia i je wrzucę. Ale ja mam mało zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 + chudineze Ja jako pierwszy wstawiłem więc nie wyjeżdżać mi tu :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 11:04_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dodałem również moje zdjęcia, w odpowiednim miejscu można je znaleźć. Czekamy na pozostałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Niektóre fotki miażdżą suty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja bym tu wyliczył tych fotografów np: Guregoru Czester Jarko itd... Ja robiłem ale Czester je miał wrzucić tylko pojechał na mały urlop i wrzuci wszystko jak wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pepin pozdrów żonę :kox: :kox: :przebiegly: :przebiegly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Pepin pozdrów żonę :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi