miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziu - wołałeś mnie ponoć trzeba parking odśnieżyć w środę w Buko dadzą ci łopatę, nie przywoź ze sobą żebyś choć raz pokazał że masz jaja i nie przepraszał na Pw po takich postach :gwizdanie: ma być błysk na mój przyjazd, Jarko będzie parking odbierał także spraw się dobrze, a usiądziesz przy ognisku na imprezie Poziu Ty wiesz.........................co tylko powiesz..........................nawet by mi się nie śniło żeby sie sprzeciwić podjazd będzie czyściutki - płatka śniegu nie znajdziesz a ognisko cyc malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 łe tam, nie umiesz się bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Są jakieś miejsca wolne? piszę się jak co :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Są jakieś miejsca wolne? piszę się jak co :> żeś się k**wa Tolek obudził... :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja wczoraj dopiero do kraju wróciłem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Są jakieś miejsca wolne? piszę się jak co :> pisz się pisz Tolek na "listę rezerwową" ( PW do Jarko ), na pewno ktoś zrezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poziu - wołałeś mnie ponoć trzeba parking odśnieżyć w środę w Buko dadzą ci łopatę, nie przywoź ze sobą żebyś choć raz pokazał że masz jaja i nie przepraszał na Pw po takich postach :gwizdanie: poziek napijesz się ze mną mną spocie ?? tylko bez rozmów o sztuce i teatrze :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 to muszę z ziomkami pogadać :gwizdanie: i opuścić listę rezerwowych, aby zapisać się do normalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 poziek napijesz się ze mną mną spocie ?? tylko bez rozmów o sztuce i teatrze :kox: nie da rady najpierw musi odśnieżyć , posprzątać ... jak pójdziesz spać może znajdzie czas na jakiegoś browca po kryjomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja wczoraj dopiero do kraju wróciłem!! cóż... peszek... Przyśle Ci pocztówke :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale kolega stawia , w końcu € przywiózł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 poziek napijesz się ze mną mną spocie ?? tylko bez rozmów o sztuce i teatrze :kox: dam Ci numerek i listę ciekawych tematów jakie chciałbym z Tobą poruszyć :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 dam Ci numerek i listę ciekawych tematów jakie chciałbym z Tobą poruszyć :naughty: łojojoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 poziek napijesz się ze mną mną spocie ?? tylko bez rozmów o sztuce i teatrze :kox: dam Ci numerek i listę ciekawych tematów jakie chciałbym z Tobą poruszyć :naughty: a Ty już o numerkach... ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale kolega stawia , w końcu € przywiózł :gwizdanie: niestety, same wydatki , zero przychodów, ale na browarek zawsze się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a Ty już o numerkach... ??? na dodatek tzw. szybkich :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 01:12_________________________________________________ niestety, same wydatki , zero przychodów, ale na browarek zawsze się znajdzie Taaa Ty nie ściemniaj kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 poziek napijesz się ze mną mną spocie ?? tylko bez rozmów o sztuce i teatrze :kox: dam Ci numerek i listę ciekawych tematów jakie chciałbym z Tobą poruszyć :naughty: a Ty już o numerkach... ??? ziom zabieram ze 3 pejczyki, 2 pary kajdanek, jabłko adama i kilka korków analnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 poziek napijesz się ze mną mną spocie ?? tylko bez rozmów o sztuce i teatrze :kox: dam Ci numerek i listę ciekawych tematów jakie chciałbym z Tobą poruszyć :naughty: a Ty już o numerkach... ??? ziom zabieram ze 3 pejczyki, 2 pary kajdanek, jabłko adama i kilka korków analnych to sie miron ucieszy... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a Ty już o numerkach... ??? na dodatek tzw. szybkich :gwizdanie: Żadnej ściemy, bez takich mi tu proszę [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 01:12_________________________________________________ niestety, same wydatki , zero przychodów, ale na browarek zawsze się znajdzie Taaa Ty nie ściemniaj kolego [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 01:15_________________________________________________Żadnej ściemy, bez takich mi tu proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi