Góral.tz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie mam nic do powiedzenia to dobrze bo wątek i tak jest zamknięty to :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Rzygnę tutaj aby mieć na uwadze ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 sami jesteście kolorowi... Ja jestem biały... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 chyba blady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 sami jesteście kolorowi... Ja jestem biały... :decayed: Ty jesteś tępy a to akurat nie ma wpływu na kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 sami jesteście kolorowi... Ja jestem biały... :decayed: Ty jesteś tępy a to akurat nie ma wpływu na kolor oj przeprosisz za to na zlocie.. :decayed: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:54_________________________________________________...a swoja drogą co ta zazdrość robi z człowiekiem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 oj przeprosisz za to na zlocie.. browara wypiłem i tak mi jakoś odwaga przyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 oj przeprosisz za to na zlocie.. browara wypiłem i tak mi jakoś odwaga przyszła no tak właśnie myślałem... :decayed: nie pij tyle... ...i pilnuj się!! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hmm o czym tu gadać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 tez się tu wpisze żeby mieć watek na oku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uzupełniłem listę. Miejsca się kończą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uzupełniłem listę. Miejsca się kończą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uzupełniłem listę. Miejsca się kończą zdążyłem zaczynam bimber pędzić :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uzupełniłem listę. Miejsca się kończą zdążyłem zaczynam bimber pędzić :kox: Cytrynówka musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uzupełniłem listę. Miejsca się kończą to ja rezerwuję jeszcze 20 miejsc - widzę da się na tym zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uzupełniłem listę. Miejsca się kończą zdążyłem zaczynam bimber pędzić :kox: Cytrynówka musi być cytrynowka bedzie na miejscu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 cytrynówka to nic takiego, śliwowica jest przerąbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uzupełniłem listę. Miejsca się kończą zdążyłem zaczynam bimber pędzić :kox: Cytrynówka musi być cytrynowka bedzie na miejscu :gwizdanie: Co by nie tak mało jak w zeszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 cytrynówka to nic takiego, śliwowica jest przerąbana ja tam polecam Żubrówkę Białą po ostatnim maratonie łeb nie odpadł a wątroba nie umarłą a po śliwce różnie bywało ale z literka wezmę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi