Guregoru Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nie byłem, słyszałem, szkoda że nie widziałem mozesz tylko żałować , załatw z Jarkiem parasol do BT to zrobimy riplej Nie kuś, nie kuś
moskal Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nie kuś, nie kuś :naughty: :naughty: :naughty:
GILI Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nie byłem, słyszałem, szkoda że nie widziałem mozesz tylko żałować , załatw z Jarkiem parasol do BT to zrobimy riplej lepiej nie,bo może nikt nie zauważy co wyprawiasz i się przepukliny nabawisz :polew:
domjenick Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 potrzebowałbym w Piątek,przed Zotem dostać się z lotniska w Kraku do Bukowiny-czekam na propozycje :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 potrzebowałbym w Piątek,przed Zotem dostać się z lotniska w Kraku do Bukowiny-czekam na propozycje :gwizdanie: zagadaj z chłopakami ze śląska może cie zabiorą będą tam tędy przejeżdżać właśnie w piątek
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 -czekam na propozycje :gwizdanie: Hehehehe podoba mi się to. Trzeba pokazać tym smarkaczom ledwo co władcom postów kto tu komu ma składać propozycje :kox:
domjenick Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Hehehehe podoba mi się to. Trzeba pokazać tym smarkaczom ledwo co władcom postów kto tu komu ma składać propozycje :kox:
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 potrzebowałbym w Piątek,przed Zotem dostać się z lotniska w Kraku do Bukowiny-czekam na propozycje :gwizdanie: zagadaj z chłopakami ze śląska może cie zabiorą będą tam tędy przejeżdżać właśnie w piątek dokładnie - tylko wsiadając komuś do auta zapytaj o nick. Ja Ci zaraz wyślę na PW listę nicków którzy strasznie nie lubią zielonych - wiesz o co chodzi - bez sensu żebyś przyjechał na zlot i nie umiał siedzieć
domjenick Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 dokładnie - tylko wsiadając komuś do auta zapytaj o nick. Ja Ci zaraz wyślę na PW listę nicków którzy strasznie nie lubią zielonych - wiesz o co chodzi - bez sensu żebyś przyjechał na zlot i nie umiał siedzieć lepiej od razu numery auta podaj,będę wiedzieć zanim podjadą
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 dokładnie - tylko wsiadając komuś do auta zapytaj o nick. Ja Ci zaraz wyślę na PW listę nicków którzy strasznie nie lubią zielonych - wiesz o co chodzi - bez sensu żebyś przyjechał na zlot i nie umiał siedzieć lepiej od razu numery auta podaj,będę wiedzieć zanim podjadą siedź w krzakach i wsiadaj tylko do Srebrnej B7 na SGL.... oraz niebieskiej B7 SG...... jak Cię zauważy i zatrzyma się ktoś z B5 i B6 na SGL lub SG to za nic do statusu się nie przyznawaj. Mów że władca postów jesteś i że nie cierpisz takich imprez ale jeden zlot musisz zaliczyć bo o klubowicza się starasz a zieloni to Cię tak wk***ją że jak któremuś na zlocie nie przyjebiesz to cud będzie nie mówiąc już o fioletowych lizo-d*pach czerwonego wodza - jedynie tak to widzę żebyś cały dotarł
domjenick Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 dokładnie - tylko wsiadając komuś do auta zapytaj o nick. Ja Ci zaraz wyślę na PW listę nicków którzy strasznie nie lubią zielonych - wiesz o co chodzi - bez sensu żebyś przyjechał na zlot i nie umiał siedzieć lepiej od razu numery auta podaj,będę wiedzieć zanim podjadą siedź w krzakach i wsiadaj tylko do Srebrnej B7 na SGL.... oraz niebieskiej B7 SG...... jak Cię zauważy i zatrzyma się ktoś z B5 i B6 na SGL lub SG to za nic do statusu się nie przyznawaj. Mów że władca postów jesteś i że nie cierpisz takich imprez ale jeden zlot musisz zaliczyć bo o klubowicza się starasz a zieloni to Cię tak wk***ją że jak któremuś na zlocie nie przyjebiesz to cud będzie nie mówiąc już o lizo-d*pach fioletowych - jedynie tak to widzę żebyś cały dotarł dobra i tak zrobię
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 nie mówiąc już o fioletowych lizo-d*pach czerwonego wodza - jedynie tak to widzę żebyś cały dotarł
Rekomendowane odpowiedzi