Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2011 - POGADUSZKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie byłem, słyszałem, szkoda że nie widziałem :polew:

mozesz tylko żałować , załatw z Jarkiem parasol do BT to zrobimy riplej

Nie kuś, nie kuś :decayed:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie kuś, nie kuś :decayed:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Nie byłem, słyszałem, szkoda że nie widziałem :polew:

mozesz tylko żałować , załatw z Jarkiem parasol do BT to zrobimy riplej

lepiej nie,bo może nikt nie zauważy co wyprawiasz i się przepukliny nabawisz :polew: :polew:

Opublikowano

potrzebowałbym w Piątek,przed Zotem dostać się z lotniska w Kraku do Bukowiny-czekam na propozycje :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

potrzebowałbym w Piątek,przed Zotem dostać się z lotniska w Kraku do Bukowiny-czekam na propozycje :gwizdanie: :wink4:

zagadaj z chłopakami ze śląska może cie zabiorą będą tam tędy przejeżdżać właśnie w piątek :good:

Opublikowano

-czekam na propozycje :gwizdanie: :wink4:

Hehehehe podoba mi się to. Trzeba pokazać tym smarkaczom ledwo co władcom postów kto tu komu ma składać propozycje :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Hehehehe podoba mi się to. Trzeba pokazać tym smarkaczom ledwo co władcom postów kto tu komu ma składać propozycje :kox: :kox: :kox:

:decayed::wink4:
Opublikowano

ja juz bym pojechał :)

Opublikowano

zagadaj z chłopakami ze śląska może cie zabiorą będą tam tędy przejeżdżać właśnie w piątek :good:

dokładnie - tylko wsiadając komuś do auta zapytaj o nick.

Ja Ci zaraz wyślę na PW listę nicków którzy strasznie nie lubią zielonych - wiesz o co chodzi - bez sensu żebyś przyjechał na zlot i nie umiał siedzieć :polew:

Opublikowano

Ja Ci zaraz wyślę na PW listę nicków którzy strasznie nie lubią zielonych - wiesz o co chodzi - bez sensu żebyś przyjechał na zlot i nie umiał siedzieć :polew:

lepiej od razu numery auta podaj,będę wiedzieć zanim podjadą :naughty::wink4:
Opublikowano

Miron78 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

siedź w krzakach i wsiadaj tylko do Srebrnej B7 na SGL.... oraz niebieskiej B7 SG......

jak Cię zauważy i zatrzyma się ktoś z B5 i B6 na SGL lub SG to za nic do statusu się nie przyznawaj.

Mów że władca postów jesteś i że nie cierpisz takich imprez ale jeden zlot musisz zaliczyć bo o klubowicza się starasz a zieloni to Cię tak wk***ją że jak któremuś na zlocie nie przyjebiesz to cud będzie nie mówiąc już o fioletowych lizo-d*pach czerwonego wodza - jedynie tak to widzę żebyś cały dotarł :confused4:

Opublikowano

siedź w krzakach i wsiadaj tylko do Srebrnej B7 na SGL.... oraz niebieskiej B7 SG......

jak Cię zauważy i zatrzyma się ktoś z B5 i B6 na SGL lub SG to za nic do statusu się nie przyznawaj.

Mów że władca postów jesteś i że nie cierpisz takich imprez ale jeden zlot musisz zaliczyć bo o klubowicza się starasz a zieloni to Cię tak wk***ją że jak któremuś na zlocie nie przyjebiesz to cud będzie nie mówiąc już o lizo-d*pach fioletowych - jedynie tak to widzę żebyś cały dotarł :confused4:

dobra :wink4: i tak zrobię :naughty:
Opublikowano

no to widzimy się na zlocie :good:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

nie mówiąc już o fioletowych lizo-d*pach czerwonego wodza - jedynie tak to widzę żebyś cały dotarł :confused4:

:decayed:

Opublikowano

:gwizdanie:

:polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...