poziek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: bez kitu wygląda jak Hugo :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Góral.tz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: serduszko puka w rytmie cza-cza
Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 nie rozumiem co wy widzicie w piciu alkoholu z tobą i tak nikt podobno ostatnio nie chciał pić bo do wódki ze mną to trzeba mieć coś ciekawego do powiedzenia :gwizdanie: co racja to racja
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zapisywac się a nie gadać za chwile miejsc może braknąć :gwizdanie:
poziek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ukcio + Anna + dziecko(?) :kox: :kox: :kox: :kox:
dziadek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra deklarować mi się tu kto moją bunie wciągnie jak będzie śnieg pod ośrodek w Bukowinie bo na klubowym coś nikt się nie rwie @Moskal może twoje Polo da radę ?
wrclaguna Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 do bbeeemeek jakby co jest ratrak przygotowany
poziek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra deklarować mi się tu kto moją bunie wciągnie jak będzie śnieg pod ośrodek w Bukowinie bo na klubowym coś nikt się nie rwie @Moskal może twoje Polo da radę ? Zdecydowanie uderzałbym na twoim miejscu do Musashiego :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra deklarować mi się tu kto moją bunie wciągnie jak będzie śnieg pod ośrodek w Bukowinie bo na klubowym coś nikt się nie rwie @Moskal może twoje Polo da radę ? Jade esą , bierz mocna linke :naughty: :naughty:
dziadek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra deklarować mi się tu kto moją bunie wciągnie jak będzie śnieg pod ośrodek w Bukowinie bo na klubowym coś nikt się nie rwie @Moskal może twoje Polo da radę ? Jade esą , bierz mocna linke :naughty: :naughty: to chyba z 3 wezmę
FANTOMAS Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 drugi to taki, że to nie wy - niebiescy jesteście gorsi, po prostu my jesteśmy lepsi Ogólnie wszyscy są równi ale jak to w życiu zawsze są równiejsi :gwizdanie: jest jeszcze trochę czasu może zdążę trochę postów dobić tak po 100 dziennie powinno styknąć coś w stylu "zjadłem bigos mam gazy czy warto zakładać LPG wyrobię z produkcją" :kox:" i dobije do grona ibermencz-ów i zaoszczędze pare zeta na pokuju
Hugo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra deklarować mi się tu kto moją bunie wciągnie jak będzie śnieg pod ośrodek w Bukowinie bo na klubowym coś nikt się nie rwie @Moskal może twoje Polo da radę ? Jade esą , bierz mocna linke :naughty: :naughty: To na pewno trochę sobie pociągniesz :polew:
lukasera Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobra deklarować mi się tu kto moją bunie wciągnie jak będzie śnieg pod ośrodek w Bukowinie bo na klubowym coś nikt się nie rwie @Moskal może twoje Polo da radę ? Jade esą , bierz mocna linke :naughty: :naughty: to chyba z 3 wezmę to jak sie rozpędzi,to na Wilką Krokiew Cie wciągnie
Góral.tz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 drugi to taki, że to nie wy - niebiescy jesteście gorsi, po prostu my jesteśmy lepsi Ogólnie wszyscy są równi ale jak to w życiu zawsze są równiejsi :gwizdanie: jest jeszcze trochę czasu może zdążę trochę postów dobić tak po 100 dziennie powinno styknąć coś w stylu "zjadłem bigos mam gazy czy warto zakładać LPG wyrobię z produkcją" :kox:" i dobije do grona ibermencz-ów i zaoszczędze pare zeta na pokuju czekaj jak wypiją to dopiero sobie zaczna wypominać
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ogólnie wszyscy są równi ale jak to w życiu zawsze są równiejsi :gwizdanie: jest jeszcze trochę czasu może zdążę trochę postów dobić tak po 100 dziennie powinno styknąć coś w stylu "zjadłem bigos mam gazy czy warto zakładać LPG wyrobię z produkcją" :kox:" i dobije do grona ibermencz-ów i zaoszczędze pare zeta na pokuju Takim sposobem nie dasz rady bo wszystko będzie lądowało w koszu :gwizdanie:
moskal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 drugi to taki, że to nie wy - niebiescy jesteście gorsi, po prostu my jesteśmy lepsi Ogólnie wszyscy są równi ale jak to w życiu zawsze są równiejsi :gwizdanie: jest jeszcze trochę czasu może zdążę trochę postów dobić tak po 100 dziennie powinno styknąć coś w stylu "zjadłem bigos mam gazy czy warto zakładać LPG wyrobię z produkcją" :kox:" i dobije do grona ibermencz-ów i zaoszczędze pare zeta na pokuju i tu sie mylisz, nie trzeba miec postów w c**j zeby byc klubowiczem :naughty: :naughty: na zlocie ci wytłumacz , zgłoś sie do mnie :kox: :kox:
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ... na zlocie ci wytłumacz , zgłoś sie do mnie :kox: :kox: :evil2:
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 na zlocie ci wytłumacze , zgłoś sie do mnie :kox: :kox: nie psuj chłopaka na starcie kariery klubowej
Góral.tz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 drugi to taki, że to nie wy - niebiescy jesteście gorsi, po prostu my jesteśmy lepsi Ogólnie wszyscy są równi ale jak to w życiu zawsze są równiejsi :gwizdanie: jest jeszcze trochę czasu może zdążę trochę postów dobić tak po 100 dziennie powinno styknąć coś w stylu "zjadłem bigos mam gazy czy warto zakładać LPG wyrobię z produkcją" :kox:" i dobije do grona ibermencz-ów i zaoszczędze pare zeta na pokuju i tu sie mylisz, nie trzeba miec postów w c**j zeby byc klubowiczem :naughty: :naughty: na zlocie ci wytłumacz , zgłoś sie do mnie :kox: :kox: hehe ten gość podobno ma znajomości :polew:
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tomek(Fantomas) no Ja nie widze innego wyjścia abyś nie jechał do BT ps. co usunąłes posta swojego
Rekomendowane odpowiedzi