HeresR32 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam, Nowy nabytek A6 C6 Data produkcji 08.2007 Model 2007 Silnik BPP 2.7 tdi (180Ps) Wersja S-line Z wyposażenia: automatyczna skrzynia biegów multitronic, kierownica S-line, chromowane listwy okien, 10 poduszek powietrznych, felgi ori alu 18'' Lato, 18'' Zima opony Michelin Pilot 245/40/18 Lato, Pirelli Sottozero 2 245/40/18 Zima, fotele alcantara, podgrzewane z aut. regulacja odcinka lędźwiowego, tylnia kanapa podgrzewana, kolorowy FIS, podgrzewane lusterka, MMI, zmieniarka CD, ori xenonowe reflektory, climatronic dwustrefowa, system dźwiekowy BOSE, czujnik deszczu, czujnik zmierzchu, czujniki parkowania tył, czujnik ciśnienia kół,
letallec Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 czójnik deszczu, czójnik zmierzchu, czójniki parkowania tył, czójnik ciśnienia kół, czujnik pisze sie przez u, a nie ó Fajne auto z fajnym wypasem. Szkoda ze nie avant
HeresR32 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 czójnik deszczu, czójnik zmierzchu, czójniki parkowania tył, czójnik ciśnienia kół, czujnik pisze sie przez u, a nie ó Fajne auto z fajnym wypasem. Szkoda ze nie avant ups ortografia :gwizdanie: nie szukalem avanta bo C6 bardziej podoba mi sie w sedanie po za tym b7 jest w avancie
pawel1380 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 "Pełna elektryka szyb"... to można mieć w C6 z tyłu korby? Autko fajne,ile nalatane?
HeresR32 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 "Pełna elektryka szyb"... to można mieć w C6 z tyłu korby? Autko fajne,ile nalatane? sluszna uwaga 160 tys
jedrekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 fajne autko ja we wrześniu prawdopodobnie przesiądę się na A6 ASB
HeresR32 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 fajne autko ja we wrześniu prawdopodobnie przesiądę się na A6 ASB ale mowiles ze masz juz A6 ASB ?
jedrekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w domu mamy A6 ASB od 3 lat, ale we wrześniu wejdzie prawdopodobnie w moje posiadanie auto jest ojca, ale kupił teraz sobie Q7
HeresR32 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 w domu mamy A6 ASB od 3 lat, ale we wrześniu wejdzie prawdopodobnie w moje posiadanie auto jest ojca, ale kupił teraz sobie Q7 wiec bedziesz jezdzil fajnym autkiem
jedrekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 mam nadzieję nie myślałeś o przednim zderzaku s-line? auto zupełnie inaczej się prezentuje
HeresR32 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 mam nadzieję nie myślałeś o przednim zderzaku s-line? auto zupełnie inaczej się prezentuje powiem Ci szczerze ze z natury nie lubie dlubac, jak sie zepsuje wtedy pomysle
kamil Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Fajne to masz xD Z Niemiec sprowadzałeś?? W środku wygląda jakby z fabryki ledwo wyjechała.
HeresR32 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Fajne to masz xD Z Niemiec sprowadzałeś?? W środku wygląda jakby z fabryki ledwo wyjechała. to jest ósma sztuka która ogladalem, szkoda tylko ze nie ASB ale priorytetem byl stan auta
boberek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 kox szkoda ze nie avant kolejne A6 z wewnętrznym s-lineaem pozdro ja tam rezam s-line zewnętrzny
HeresR32 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 kox szkoda ze nie avant kolejne A6 z wewnętrznym s-lineaem pozdro ja tam rezam s-line zewnętrzny ty to jestes stary rezacz ja narazie nic nie bede kombinowal, jak bedziesz cos potrzebowal to mam namiar na diagnoste z aso
Gość mmcv Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ladna choc wole Avanty , to nie jest Q ? bo 2.7 w automacie byly tez z Q. Manual napewno oska. Wyposazenie takie jakie lubie :kox:
binio-stg Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Z tego co widzę to jest to Ośka ze skrzynią multitronic, w Quattro byłby Tip.
HeresR32 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Z tego co widzę to jest to Ośka ze skrzynią multitronic, w Quattro byłby Tip.
Rekomendowane odpowiedzi