Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 awx] A4 BLUE + SCHWARZ PAKIET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Felgi jak u mnie. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Może ktoś jest chętny na zakup kierownicy 4 ramiennej multifunkcyjnej skóra wygląda jak te z B7 tylko ma przycisk do grzania :good: i ładnie ociepla łapki swoją opinię może wyrazić również Grzesiek (wrclaguna) bo ma taką.

Opublikowano

Szyby to wszystkie i na czarno . Ja miałem wszystkie zrobione na czarno i 2 lata zero problemów z policją :gwizdanie: a samochód był cały czarny :wink4: proponuje Ci 20% wszystkie szyby . Pamiętaj że dwie boczne i tylna będą już robić ciemniejszych niż przód :)

Opublikowano

Może ktoś jest chętny na zakup kierownicy 4 ramiennej multifunkcyjnej skóra wygląda jak te z B7 tylko ma przycisk do grzania :good: i ładnie ociepla łapki swoją opinię może wyrazić również Grzesiek (wrclaguna) bo ma taką.

cztery ramiona szalu nie robia :gwizdanie: a Grzesiek przeciez ma najlepsza z mozliwych RS4 :notworthy: :notworthy: :notworthy: no chyba, ze cos sie zmienilo :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Tu nie chodzi żeby robiły szał bo w zimie to raczej nic nie robi szału w autach oprócz śniegu i wody :/ chodzi o wygodę. A Grzesiek to może i ma RS na lato ale na zimę ma grzaną z A6 C6 tak jak i ja a drugą mam na sprzedaż. I jak widzisz ,,coś się zmieniło,,.[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 21:11_________________________________________________

Szyby to wszystkie i na czarno . Ja miałem wszystkie zrobione na czarno i 2 lata zero problemów z policją :gwizdanie: a samochód był cały czarny :wink4: proponuje Ci 20% wszystkie szyby . Pamiętaj że dwie boczne i tylna będą już robić ciemniejszych niż przód :)

Czyli jak % radzisz mi przyciemnić obie z przodu ? I cały tył ?

Opublikowano

Wszystkie jednakową folią i 20% to moim zdaniem max do czarnego :)

Opublikowano

Ladna furka zaczyna sie robic :)) A i wielkie dzieki za pomoc z moja poducha :hi: :hi: Chlopak zna sie na rzeczy, Jeszcze raz dzieki

Pozdro 4all

Opublikowano
  • Autor

Wszystkie jednakową folią i 20% to moim zdaniem max do czarnego :)

A do ciemnego granatu bez metalika będzie dobrze myślisz te 20 % ?

Ladna furka zaczyna sie robic :)) A i wielkie dzieki za pomoc z moja poducha :hi: :hi: Chlopak zna sie na rzeczy, Jeszcze raz dzieki

Pozdro 4all

Nom bo po to jest forum żeby sobie pomagać :) ważne że kiera i poduszka już do siebie pasują :good: powodzenia !!

Opublikowano

Też :good: ja do mojego A6 teraz przymierzam 20% a też jest ciemny granat :) tu masz moje byłe B6 z 20% folią :cool1:

2hcg3gg.jpg

2qs2qfo.jpg

ev14ys.jpg:hi:

Opublikowano

w kombi moim zdaniem nie muszą być wszystkie przyciemnione - ale to rzecz gustu. zobacz jak wygląda przyciemnienie u mnie, ja mam przyciemnione tylko z tyłu folią 30%

Opublikowano
  • Autor

Powiem Wam że i jedna i druga opcja mi się podoba :good: ogólnie przy Waszych byłych i obecnych autach te przyciemnienia dopełniają całości wyglądu. Zobaczymy jak to będzie u mnie ale wiem że folia 20-30% to strzał w dziesiątkę!

Opublikowano

Autko na żywo prezentuje się bardzo dobrze, a szczególnie robi wrażenie pełen pakiet oświetlenia. Jest jeszcze trochę do zrobienia, ale po tych zmianach będzie już mega :kox: Poza tym Dominik bardzo dobrze ogarnia montaż kierownicy, tempomatu itd. a wszystko to w expresowym tempie za co wielkie dzięki :rolleyes:

Opublikowano

Autko na żywo prezentuje się bardzo dobrze, a szczególnie robi wrażenie pełen pakiet oświetlenia. Jest jeszcze trochę do zrobienia, ale po tych zmianach będzie już mega :kox: Poza tym Dominik bardzo dobrze ogarnia montaż kierownicy, tempomatu itd. a wszystko to w expresowym tempie za co wielkie dzięki :rolleyes:

U mnie montaż fisu również przeszedł w ekspresowym tempie :decayed:

Opublikowano

co do szyb ja mam u siebie przepuszczalnosc okolo 15% jak badalem na stacji iagnostycznej, z tym ze tam gdzie ja robilem maja troche inne oznaczenia i ja mam folie 80,mam przyciemniose szyby wszystkie szyby, zero problemów z policja-tylko jeden warunek zrobione w pozadnym warsztacie pozadna folia

Opublikowano
  • Autor

Może ktoś jest zainteresowany wymianą relingów czarnych na chromowane bo chętnie się zamienię. :hi:

Opublikowano

w dziale zamian raczej napisz. :) :gwizdanie: nie fajnie bedzie wyglądał bez relingów calkim?

Opublikowano
  • Autor

Tam wtedy jakieś zaślepki idą o których nie mam pojęcia. Może masz jakieś foto takiej A4 bez relingów ?

Opublikowano

Na dziury sie kupuje zaślepki [podlozna listwa idaca przez cala dlugosc dachu w tym "wglebieniu"].

360 PLN sztuka w ASO :cool1:Wąski nie ma relingów. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25489.0 :hi:

Opublikowano

Wracając do ściemy szybek to rób przód i tył. :good: Wiadomo, że atest dostaniesz tylko na tył ale ja jeżdże już z tym trochę i nigdy nie miałem problemów z Policją - odpukać. :wink4:

3aabb304b6ab7912med.jpg

eb188344e7ccf944med.jpg

Tył 30%, przód 20... :cool1: