Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja może coś jednak zaproponuję , co powiecie na 09.12.2007 w Zielonej Górze, ciekaw jestem jaka jest ta prosta koło makro , a później :drunk: coś bezalkoholowego .

ps. ciekaw jestem ile ja mam do Opola :>

Panowie jadą nam na ambit :embarrassed:

musimy się zmobilizować, termin zaproponowany przez Tomigsi jest OK... godziny może popołudniowe... i sprawa załatwiona ... :rolleyes:

Tylko gdzie jest to makro? :confused4:

makro masz przy wylocie na Poznan.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 162 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i coś się dzieje, widzę że wątek pomału się rozkręca :oklaski: spota zrobimy w godz popołudniowych , tak żeby jeszcze było jasno, bo po ciemku to trochę lipa , około 15.00 godz, będzie gitesio

Opublikowano

Panowie mam cos do odebrania w Zielonej Gorze - ktos dalby rade?? Zalezy mi na czasie, jak rowniez chociaz ogolnym ogladnieciu przesylki - zawsze to wieksza pewnosc zakupu. Bylbym zobowiazany, jakby sie jakis ochotnik znalazl ;)

Opublikowano

a co i gdzie? i jeszcze kiedy? mam zawalony czas i ciasno rozpisane dnie:D ale jak nic wielkiego moze dalbym rade;P

Opublikowano
  • Autor

Kreska Makro 09.12.2007r godzina 15:00

Makro jest jak sie wyjezdza z zg na chynow i za rondem w prawo lub na sulechow i zaraz w lewo

mozemy sie umowic na mc donaldzie jak cos ja poprowadze na makro ;) bo kreska tamta nie jest mi obca ;]

Opublikowano

ok to na MCdonald 15.00, +- 15min dla spóźnialskich ,

reszta chętnych też niech potwierdzi przyjazd.

Opublikowano
  • Autor

potwierdzam :)

Opublikowano

Nowak_zg dzieki za pomoc w temacie :thumbup: przeslij mi pelne dane do przelewu bo raczej beda potrzebne ;)

Opublikowano

takze potwierdzam

Opublikowano

Tak trzymac panowie :th:

W wekend odbył sie spot w Swidnicy gdzie zostało zaproszone Opole ....Oczywiscie skorzystalismy z zaproszenia i powiem wam jak wczesniej chlopaki nie mogli sie zebrac tak w niedziele zaskoczyli wszystkich !!!

Bylo 11 autek ,wiekszosc nowicjusze smiechu co niemiara bardzo przyjazne spotkanie nowe znajomosci i oto w tym wszystkim chodzi.

Fotki można zobaczyc w dziale spoty Swidnickie.

Porada- wezcie na spota jakies termosy z kawą i herbatą i kubki- tworzy sie fajny rodzinny klimacik.

Opublikowano

Tak trzymac panowie :th:

W wekend odbył sie spot w Swidnicy gdzie zostało zaproszone Opole ....Oczywiscie skorzystalismy z zaproszenia i powiem wam jak wczesniej chlopaki nie mogli sie zebrac tak w niedziele zaskoczyli wszystkich !!!

Bylo 11 autek ,wiekszosc nowicjusze smiechu co niemiara bardzo przyjazne spotkanie nowe znajomosci i oto w tym wszystkim chodzi.

Fotki można zobaczyc w dziale spoty Swidnickie.

Porada- wezcie na spota jakies termosy z kawą i herbatą i kubki- tworzy sie fajny rodzinny klimacik.

:gwizdanie: :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

moze ktos bedzie akurat przejazdem ?

bo narazie deklaruja sie wlacznie ze mna 3 osoby

moze ktos wiecej ?

Opublikowano

W Swidnicy deklarowaly sie 2 a bylo miejscowych 10 autek - bedzie dobrze !!!

Opublikowano

dobre i te te 3 osoby, poza tympowysylaj na PW osobne zaproszenia do ludzi z okolic, podajac dokladny termin i godzine spotu. Mysmy sie zszokowali bo Cayenne mowil ze nie bedzie wiele autek, a tymczasem bylo ich 11 sztuk-cudna niespodzianka :dance:

3-mamy kciuki za I-szego lubuskiego spota :th:

Opublikowano

moze ktos bedzie akurat przejazdem ?

bo narazie deklaruja sie wlacznie ze mna 3 osoby

moze ktos wiecej ?

Bardzo bym chciał być... :confused4: tym bardziej, że obiecałem przywieźć VAGa :embarrassed: ale chyba nie wyda mój plan... :embarrassed:

po pierwsze kłopocik z :audi: a po drugie praca... :(

no ale do niedzieli jeszcze troszeczkę czasu może coś zakombinuję... :chytry:

Trzymam kciuki za udany Spocik Lubooski... :thumbup:

Opublikowano

jeśli chodzi o vag-a to mogę wziąć jak ktoś ma jakiś problem , trochę już się znam :>

Opublikowano

wez wez:) mam żarówe jaśka do skasowania..

Opublikowano

Witam!

Jestem nowicjuszem i właśnie pisze mój drugi post ale chętnie wpadł bym na tego spota.

Mogę zadeklarować ze na 99,9% będę.

Ps. Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś wziąłby ze sobą VAG-a bo mam kilka problemów, wystarczy sam kabel bo laptoka mam.

Opublikowano
  • Autor

no ja tez sie chetnie podepne pod vaga ;D i zobacze co tam (nie)wyjdzie ...

09.12.2007r godzina 15:00 parking mc donald i potem jedziemy na kreske na macro ( dla tych ktorzy beda szukac to przypomenienie )

Opublikowano

Panowie a może byście sie spotkali tak poprostu żeby sie poznać , zaprzyjażnić bo to nie samochody są to najważniejsze tylko ludzie i to co sobą reprezentują !

Dajcie sobie spokój z jakimiś kreskami bo tylko odstraszacie tych co chcieliby przyjechac a poprostu nie lubią takich atrakcji jak kreska jak sie poznacie lepiej to bedziecie sie skreślac !

Puniek - piszesz drugiego posta na forum - pierwszy to przywitanie a w drugim chcesz już sobie Vag`a załatwić. Słyszałeś o czyms takim jak bezinteresowność....

Poprostu jedź stary na spota i baw sie dobrze a jak bedą vagować to i tobie zvażą.....( mi sie poducha świeci odkąd kupiłem moje kochane A4 i nie obchodzi mnie to spocik to nie wizyta w servisie)

Nie bierzcie sobie tego do serca co pisze ale myśle ze jak przemyślicie to wnioski będą podobne.

Jak ja wracam ze spotu to policzki mnie bolą od śmiechu i już nie mogę doczekać sie następnego....czego i Wam życzę !!!

Pozdrawiam!