Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem dobry we wciaganiu ludzi w A4:D

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 162,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o tobie głównie myślałem topor :good:

Opublikowano

zawsze w pierwszą stronę jadę ja a wraca żonka

Opublikowano

zawsze w pierwszą stronę jadę ja , a wraca żonka

no i ok żonke też zapraszamy :hi: :hi:
Opublikowano

ok koledzy.... kupilem nowe alu.. uzywki od S4 i wypadaloby je pomalowac. od strony zew sa delikatne rysy, a od wew juz sie aluminium utlenia ;( i chyba nie obejdzie sie bez piaskowania...:( znajomyu lakiernik powiedzial ze zew strone psiknie mi za 200zl komplet.

co robic?? ;( :embarrassed::confused4::mysli:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 21:33_________________________________________________i mam doła ja ch** :no:

Opublikowano

Widze ze prekwencja dopisze...

tylko ja moge nie zdazyc dojechec :beksa:

Opublikowano

ok koledzy.... kupilem nowe alu.. uzywki od S4 i wypadaloby je pomalowac. od strony zew sa delikatne rysy, a od wew juz sie aluminium utlenia ;( i chyba nie obejdzie sie bez piaskowania...:( znajomyu lakiernik powiedzial ze zew strone psiknie mi za 200zl komplet.

co robic?? ;( :embarrassed::confused4::mysli:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 21:33_________________________________________________i mam doła ja ch** :no:

no co zrobić trzeba je odp----- ładnie co oczywiscie wiaże się z kosztami ,albo puść je dalej i patrz za innymi.No innej rady chyba nie ma :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 09:49_________________________________________________no i zależy ile za nie wybecalowałeś........ :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Karol... - 200zł za komplet to naprawdę dobra cena... - jeżeli potrzebujesz piaskowania felg to ja mam znajomka - dobry koleś...- jakoś się dogadacie... :wink4: -z odpicowanymi felgami auto wygląda bossssko :gwizdanie:

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów z Zielonej Góry, od niedawna jestem posiadaczem audi a4, przeczytałem o spotach, chciałbym przyjechać, poznać Was i popytac o kilka spraw. Czy jutro tzn 4 stycznia spotykacie się o 18 pod carrefourem?

mam problem z pilotem. Auto muszę zamykać kluczykiem. Pomoże ktoś? :)

Pozdrawiam Kamil

Opublikowano

pewnie ze tak;) przyjezdzaj kamil na spot:)

Wentyl.... wezme jutro jedna felge dla przykladu i pogadamy na ten temt.... 3manko :cool1:

Opublikowano

topor a jest ktos kto przyjezdza na spoty i da mi rade co zrobic by moj pilot zadziałał?

Opublikowano

zawsze jest nas ponad 10-ciu... moze tzreba ponownie zakodowac pilota. Pozniej poszukam jak to sie robilo i moze Ci pomoge.

Opublikowano

ale mam tylko jeden komplet kluczy do mojej fumy

Opublikowano

ok to

pewnie ze tak;) przyjezdzaj kamil na spot:)

Wentyl.... wezme jutro jedna felge dla przykladu i pogadamy na ten temt.... 3manko :cool1:

ok nie ma problemu do jutra

ale mam tylko jeden komplet kluczy do mojej fumy

nie martw sie co pare głów to nie jedna wpadaj serdecznie witamy :hi:
Opublikowano

bede, bede :) jutro o 18.00 sie widzimy :)

Opublikowano
  • Autor

a mnie k**wa znowu nie bedzie .... mialem dzis odebrac auto a odbiore dopiero w pon

ja jebie :(

Opublikowano

A ja tym razem będę :decayed: No chyba, że jakiś kataklizm wydarzy się do jutra.

Opublikowano

A ja tym razem będę :decayed: No chyba, że jakiś kataklizm wydarzy się do jutra.

lepiej nie bo choć po lodzie to ja będę napewno :mysli: :mysli: :good:
Opublikowano

chlopak... gdzie wyprostuje stalowke... :gwizdanie:???[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 15:06_________________________________________________a moje alu poiszly do malowania:D:D odbieram za tydzien:D :gwizdanie:

Opublikowano

Myślę ze następny raz pod Macro będzie lepszy, będę miał nowa przeplywke i A4 3.0 TDi Q łyknę :evil: , bo niedzielny race przegrałem tylko o jedna długość. A jeżeli chodzi o pana Topór to 0:1 dla mnie :)

yyyy..... co do tej jednej długości to bym polemizował, ale to Ty byłeś z tyłu więc widziałeś lepiej.

Ja oglądałem zadek A3.