czorny_07 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ważna data w kalendarzu majowym oprócz komunii? Tak, tak El'Suelo Fest! Już 10 maja czyli za tydzień zapraszamy do Parku technologicznego w Starym Kisielinie k.Zielonej góry. Zabieramy pomodzone fury lub klasyki, grilla i dobry humor startujemy o 11:00. Czekamy na Was! więcej info w linku! ktoś coś? https://www.facebook.com/pages/ElSuelopl/152724328262161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Co tu taka cisza? Słyszałem o jakimś spocie w lubuskim a tu nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 kupil b8 i bohater sie chce spotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jak wolne dopisze to wpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 kupil b8 i bohater sie chce spotować Młody, ja zawsze chciałem, aby pogoda dopisywała A w B8 nie ma czym się jeszcze chwalić, bo na zimówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 To zmieniaj czym prędzej, bo gumy szybciej się ścierają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 To zmieniaj czym prędzej, bo gumy szybciej się ścierają Nie mam jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek33 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 18 kwietnia jest rotenburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 18 kwietnia jest rotenburg No jest Lecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 spotkajmy się w zielonej na makro albo auchanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dobry, pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks94 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 w sobotę 11 na crs jest zlot motocykli ogólnie można też podlecieć na makro czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkZG Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dzień dobry Panowie i Panie Szukam kontaktu do właściciela obklejonej szarą folią A4 B6 na blachach FKR i podkładkach tablicy rejestracyjnej z klubu A4, który wczoraj pod Tesco na energetyków popiardywał bovem Mam nadzieję, że dobrze trafiłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Jutro planujemy SPOTkanie Godzina 18:00 - parking MAKRO Zielona Góra Zapraszamy! Edytowane 23 Maja 2015 przez Kriss SierraFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Szukam kogos z Lubina Chce kupic i sprawdzic gołe lampy do A3 8P 2009-2012http://allegro.pl/audi-a3-2009-12-rok-lewy-bixenon-skretny-kompletny-i5080204385.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etines8 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja akurat nie mam jak, ale w Lubiniu jest jedna z większych giełd w Polsce, może uderz do kogoś kto jeździ na giełdy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 moze ktos sie odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 moze ktos sie odezwie Bywam często, pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariokawa Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam.Czy jest jakiś szczęśliwy posiadacz S4 z BBK w Gorzowie Wlkp.lub okolicach??Chętnie spotkam się pogawędzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi