Gość otfwebd Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 witam kilka dni temu regenerowałem turbo auto mam po chipie więc wcześniej zatkałam specjalną szmatką zawór bo mam zepsuty i chodził po tym zabiegi git teraz gdy chłopaki wsadzali turbo wyjeli szmatke i auto dławi na pb i lpg na wyższych obrotach-obsatje że chodzi i zawór słyszałem że po chipie trzeba kupic lepszy zawór-czy to prawda jeśli tak to co polecacie lub jaki zabieg proponujecie znów szmatka bo to działa:)
talib1990 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 znów ty i twoje " chore " konie mechaniczne..... jedź do dobrych mechaników i gaziarzy a nie wybierasz partaczy
Gość otfwebd Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 hehe dobra rada talib służy radą gościu czytaj co pisze wszystko było ok już więc luzzz pytam tylko c z tym zaworem nie masz ochoty to nie pisz-proste
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 tyś jest głupszy niż ustawa przewiduje
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 hehe dobra rada talib służy radą gościu czytaj co pisze wszystko było ok już więc luzzz pytam tylko c z tym zaworem nie masz ochoty to nie pisz-proste zawór upustowy występujący w 1.8T czy to w A4 czy to w TT(miał być mocniejszy) jest taki sam, ale jak masz trzysta koni to taki zwykły DV się rozleci
Rekomendowane odpowiedzi