Filutek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mam problem z poduszka w fotelu kierowcy wywala błąd, jak fotel podniosę do góry i skasuje jest wszystko ok. Ale przy opuszczeniu fotela znów się zapala. Na pewno coś z kabelkami. Wiem ze był gdzieś podobny tema ale nie mogę go odszukać. Może ktoś to w jakiś sposób rozwiązał.
Filutek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 zdejmij wtyczki i wszystko polutuj Myślisz ze to przez kostke pod fotelem?
Filutek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 tylko tam Lutować, a jak bym tak kupił nowe kostki i przełożył kabelki to tez powinno trochę wytrzymać.
Filutek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja lutuje i jest spokój No tylko z wyciągnięciem fotela będzie problem, dzięki za info
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie musisz go wyciagac podnies go i polutuj mała lutownicą kable zaizoluj i spokój
Filutek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie musisz go wyciagac podnies go i polutuj mała lutownicą kable zaizoluj i spokój Chodzi mi oto ze jak bym musiał wyciągnąć kiedyś ale i poco. Tak zrobię.
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 też własnie, nie ma zadnego powodu do tego aby to robic
Filutek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Problem rozwiązany. Podziękował.
grzes24pl Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam U mnie tez co jakiś czas wywala bład poduszki kierowcy. Tylko że u mnie jest problem w samej poduszce. błąd moge skasowac tylko wtedy gdy docisne poduszke. Czy można ja wyciągnąć i sprawdzić?? Dodam że mam fotele taki że poduszka z boku jest osłonieta taką plastikową pokrywą.
Dev Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 wtyczka w samej podusce ma luz, rozbierz fotel i sprawdz
grzes24pl Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Tak przypuszczałęm, tylko że nie wiem czy coś nei pourywam przy rozbieraniu. Może jakas instrukcja??
Filutek Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 zdejmij wtyczki i wszystko polutuj devastation, która to jest wtyczka ta mała żółta??
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Ja tez miałem ten problem po każdym razie jak żona jechała autem i ruszyła fotel czy też jak odkurzałem auto i przesuwałem fotel zaraz po tym wyskakiwał błąd bo kostka była luźna. Wystarczyło opaską zaciskową :decayed:potocznie zwaną trytytką ścisnąć kostke pod fotelem i od tamtego czasu problem zniknął W przeciwieństwie do lutowania kabli to dużo szybszy sposób no i w razie wyjmowania fotela nie ma żadnego problemu
Filutek Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Ja tez miałem ten problem po każdym razie jak żona jechała autem i ruszyła fotel czy też jak odkurzałem auto i przesuwałem fotel zaraz po tym wyskakiwał błąd bo kostka była luźna. Wystarczyło opaską zaciskową :decayed:potocznie zwaną trytytką ścisnąć kostke pod fotelem i od tamtego czasu problem zniknął W przeciwieństwie do lutowania kabli to dużo szybszy sposób no i w razie wyjmowania fotela nie ma żadnego problemu No dobra spróbuje , która to jest kostka kolego?
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ja tez miałem ten problem po każdym razie jak żona jechała autem i ruszyła fotel czy też jak odkurzałem auto i przesuwałem fotel zaraz po tym wyskakiwał błąd bo kostka była luźna. Wystarczyło opaską zaciskową :decayed:potocznie zwaną trytytką ścisnąć kostke pod fotelem i od tamtego czasu problem zniknął W przeciwieństwie do lutowania kabli to dużo szybszy sposób no i w razie wyjmowania fotela nie ma żadnego problemu No dobra spróbuje , która to jest kostka kolego? Zolta. Do dzis mialem ten sam problem. Kupilem jakis spray w castoramie do zasniedzialych kabli, kontaktow baterii i tym podobnych. Za drugim razem pomoglo i kontrolka juz nie swieci
agoonzo Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 czy lutowanie kabli od poduszek jest bezpieczne, tzn. czy nie wpływa to jakoś na działanie poduszki, rezystancja itp. ? kupiłem fotele sportowe i niestety ktoś uciął jedna kostkę ( tą bliżej poduszki) w fotelu, więc muszę zlutować kable lub wlutować kostkę, stąd moje pytanie
POWER-KRIS Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Najlepsze na sniedz Kontakt S i Kontakt U. Co do lutowania to nie ma innego sposobu chyba ze całe wiązki zmienisz. Sony Xperia Tapatalk 4.
Rekomendowane odpowiedzi