DN11 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Po przeczytaniu wszystkich wpisów zidentyfikowałem uszkodzony czujnik, proszę o pomoc w ustaleniu numeru katalogowego tak aby pasował do pozostałych.
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dział części... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137813.0;highlight=czujnik+parkowania
DN11 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 OK dzięki, ale mam pytanie czy litera D na końcu ma znaczenie bo znalazłam w używanych z literą C ale nie wiem czy będzie pasować.
Bart-S Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Końcowa litera ma znaczenie... Raczej szukałbym czujników do konkretnego modelu. Chodzi o to, że belka zderzaka ma przygotowane wgłębienia dla sensorów PDC - te wgłębienia mają różny kształt dla danego nadwozia. Tym samym sensory także różnią się kształtem (złącze ustawione prostopadle, ukośnie lub równolegle do sensora). Dla przykładu: W tym przypadku sensor z ukośnym złączem jest przeznaczony dla A4 B6 a czujnik w wariancie prostopadłym dla A6 C6.
Rekomendowane odpowiedzi