myra Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Panowie wymienilem modul komfortu i jest maly problem nie działa pilot,cała reszta jest ok.mam kabel kkl usb i sciągnąłem program vag-com 409.1 z neta ale nie wiem jak zakodowac ten modul
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jaki miales wczesniej a dokladnie z jaka kocowka a jaki teraz zalozyles a pilota trzeba przuczyc
myra Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 kupilem taki sam numery sie zgadzaly
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 kupilem taki sam numery sie zgadzaly a wiec weź sie za adaptacje http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=74077.0
myra Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 filmik ok ale moj program nie cala procedura konczy sie po wpisaniu kanalu 21 i wychodzi informacja ze program nie ma licencji lub nie jest aktywowany wiec sciagnalem nowy program VCDS-PL 10.6 a ten znowu nie widzi portu nie wiem co jest grane
Rekomendowane odpowiedzi