kamil22lodz Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam koledzy , pytanie moje brzmi jak w temacie , jak naciągnąć linkę szyby elektrycznej aby mocniej dosuwała w korpus drzwi!? proszę o pomoc , pozdrawiam
jozek726 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 jej chyba nie idzie naciągnąć mam racje?
karbonek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ona jest naciągana za pomocą silnika. Jaki masz problem ?
kamil22lodz Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 słabo mi dosuwa do ramy drzwi na gorze , w ten korpus i strasznie trzeszczy!
hubipl9 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Może zatarły się prowadnice? Rozkładałeś ? Zaglądałeś?
kamil22lodz Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem chłopaki czy sie zrozumieliśmy , szyba zasuwa i odsuwa sie normalnie tyle ze jak juz jest u góry to słabo dosuwa sie do ramy drzwi , i trzeszczy po dziurach , muszę naprężyć linkę aby dosuwala się mocniej w korpus? czy da sie to zrobić?
fend18 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem chłopaki czy sie zrozumieliśmy , szyba zasuwa i odsuwa sie normalnie tyle ze jak juz jest u góry to słabo dosuwa sie do ramy drzwi , i trzeszczy po dziurach , muszę naprężyć linkę aby dosuwala się mocniej w korpus? czy da sie to zrobić? kiedys to rozbeiralem i jak pamietam nie ma regulacji odnosnie naprezania linek.
Rekomendowane odpowiedzi