Slimakko82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam. Kogo moglibyscie polecic do montazu nawigacji rns-e zalezalo by mi aby to bylo robione na nowych czesciach i najlepiej zeby byala na to gwarancja. W okolicach krakowa lub w samym krakowie
virus Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 za nową RNS-E to zapłacisz straszne pieniądze a jeśli nie masz radia 2 din to sam klimatronik nowy to koszt chyba 2500zł. Więc się zastanów czy chcesz robić na pewno na nowych częściach
Slimakko82 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 to znaczy slyszalem zedo montazu da sie uzyc starego klimatronika a jesli sie nie da to chodzi mi o to zeby na ta cala robote dal mi ktos gwarancje bo na allegro sa goscie ktourzy zrobia to wysztko za ok 25000 z nowym rns-e i dadza gwarancje alepochodza z Bydgoszczy a to trochedaleko takze moje pytanie jest czy gdzies w malopolsce nie ma takiego zakladu gdzie zaloza mi rns-e i dadza mi na to gwarancje
wrclaguna Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kolego Slimakko82 jak jesteś z Krakowa to podjedz na Spota miejscowego do chłopaków i Cie pokierują o co kaman w tym wszystkim Poleca u kogo kupić i gdzie zamontować
Proof Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Pan Piotr z Myślenic tel 501637705, naprawdę polecam,znawaca tematu eletkroniki VAG,montuje sporo navi do Audi i VW.
adriand Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 stare, ale może komuś się przyda. z takimi rzeczami do Marcina z Navipolu- telefon: 501 963 597. mnie polecono i ja z czystym sumieniem, po skorzystaniu z usług- polecam!
grzeg Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgadza się, Marcina można z czystym sumieniem polecić. W listopadzie 2010 zamontował u mnie MMI 3G ( B8 ) i póki co wszystko chodzi bez zastrzeżeń. Części oryginalne, na wszystko fakturka
Rekomendowane odpowiedzi