Omenos Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam. Koledzy co począć z tym fantem. mam taki jakby uskok na pedale, że wciskam i dopiero w pewnym momencie lapie a nie od samej gory. jakos linke podciagnac czy jak ?
kred Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 widziałes gdzieś linke pod maską dochodzącą do przepustnicy :> pedał masz elektroniczny chcesz sie bawic to rozbieraj ale doradzam kupno nowego prawdopodobnie powycierały ci sie ścieżki
KYLOMC Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 widziałes gdzieś linke pod maską dochodzącą do przepustnicy :> pedał masz elektroniczny chcesz sie bawic to rozbieraj ale doradzam kupno nowego prawdopodobnie powycierały ci sie ścieżki kolego raczej mi sie wydaje ze ma on linke od gazu ....
kred Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja w swoim adr nie miałem linki. najlepszy sposób na sprawdzenie to zerkniecie na pedał i wszystko bedzie jasne
Omenos Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 no mi do przepustnicy dochodzi linka to raczej mam linke
kred Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to podciągnij linke tak żeby ci obroty nie wzrosły i po problenie
Omenos Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 ale wlasnie o to mi chodzi jak to sie robi. gdzies kolo przepustnicy ?
wojtek26 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nic nie rób bo to jest właściwe zachowanie pedału gazu, masz nastawnik przepustnicy i dlatego masz ten luz na pedale.
Rekomendowane odpowiedzi