.Pablo. Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam wracam dzisiaj ze stoku dojeżdżam do domu i jakież było moje zdziwienie że nie mam zaślepki spryskiwacza reflektorów Albo ktoś mi ją zwinął albo sama odpadła Spryskiwacze działają bez kłopotu tylko bez zaślepki cały syf z drogi poleci na nie i tu moje pytanie czy jest możliwość dokupienia samej zaślepki? czy muszę kupić całość wraz z dyszą ? Z góry dzięki za odpowiedź. Ps ?Jeśli idzie dostać samą zaślepkę to jak się ją montuje na wcisk czy jak
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Sama zaślepka jest dostępna - koszt ok. 40plnów jak dobrze trafisz.
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja ostatnio kupowałem w ASO zaślepka jest w podkałdzie - wystarczy odtłuścić zmywaczem silikonowym i prysnąć Spray'em z dorobionym lakierem numer: 8E0955276EGRU 43,5 pln
.Pablo. Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 wielkie dzięki za odpowiedź już myślałem że będę kupował cała dyszę
Rekomendowane odpowiedzi