Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] quattro by Ponior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak ale s3 trochę małe no chyba że mówisz o sportback :hi: Ja raczej jak już bym sprzedał padake to za jakimś rodzinnym i wiadomo że nie będzie to latało jak zmodzone mk4 no chyba że s4 :>

Fajnie że wsio pracuje jak należy i oby tak dalej powodzenia.

Opublikowano

Golfem zawsze gdzieś poszalałem a tym autem jeżdżę jak emeryt :blink:

zestarzałeś się dziadku a nie na auto zganiaj :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

Zastanawiam się właśnie nad sprzedażą auta, :mysli: ale chyba jeszcze z rok polatam, no chyba, że trafi się klient :wink4:

Chce coś mniejszego i szybszego, np s3 :kox::decayed:

Teraz maluje felgi na lato BBS 18". Oponki już przyszły Yokohama 225/40/18 :evil:

Opublikowano

Teraz maluje felgi na lato BBS 18". Oponki już przyszły Yokohama 225/40/18 :evil:

Na jaki kolor malujesz?Ja się zastanawiam nad białym albo czarnym :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Myśle nad czarnym matem albo nad grafitem w macie ale nie wiem czy grafit w macie istnieje i czy to się ładnie felgi trzyma :mysli:

Opublikowano

a jednak przyzwyczajenie z golfa chyba pozostało i nawet tak duże tdi jest za wolne? Czy poprostu masz już dość klekotów i chcesz benzynke?

Opublikowano
  • Autor

A4 nie jest wolne (do setki jedzie podobnie jak nie lepiej niż mój golf), ale nie da sie tym autem poszaleć tak jak golfem jest za ciężkie. W zimie za to jest super quattro :evil:.

Chce coś lżejszego z 200kg o podobnej mocy i bedzie ok. :good:

Nie pali mi się jak się trafi kupiec to sprzedam, narazie nawet ogłoszenia nie dałem :cool1:

Opublikowano

jak chcesz cos lzejszego, to musi to byc mniejsze auto, albo japonski toi toi.

Opublikowano
  • Autor

jak chcesz cos lzejszego, to musi to byc mniejsze auto, albo japonski toi toi.

Jeździłem kolegi s3 i takie by mi pasowało. W serii 2.0T quattro 260ps a po sofcie ponad 300ps. :evil:

To i tak dalsze plany narazie zbieram na wesele bo do lipca coraz bliżej, a dzieczyna juz marudzi od dawna :gwizdanie:

Opublikowano

ja bym sie nie przesiadl na S3, mniejsza buda, mniej miejsca, bagaznik maly, gorsze wyciszenie, materialy odczuwalnie slabsze :)

Opublikowano

mniejsza buda, mniej miejsca,

w 8P z przodu jest tyle samo miejsca co w B6/B7, z tyłu bardzo porównywalnie (sportback) :cool1: ale tak, jak piszesz uważa wiele osób.. bo to auto segment mniejsze. co do bagażnika to się zgodzę, że mniejszy.. ale dla mnie był wystarczający (370 litrów w sportbacku). a różnicy w materiałach też nie widzę..

Opublikowano
  • Autor

Jeździłem 7 lat golfem IV 1.9tdi na GT2256 :evil: i był idealny dla mnie. Także taka s3 będzie w sam raz. Teraz też jest ok, jestem zadowolony z a4, ale coś nie moge przestać myśleć o tej s3 :tongue4:

Różnicy w materiale nie widziałem, a wyposażenie mała większe niż ja mam teraz w a4. :angry:

Opublikowano

ja mam golfika 4 90PS i po mieście jeżdzi mi się nim przyjemniej niż A4 :wink4:

Opublikowano

ja mam golfika 4 90PS i po mieście jeżdzi mi się nim przyjemniej niż A4 :wink4:

tez takim mi sie po miescie lepiej jezdzilo :)

Opublikowano

A do felg... praktycznie każdy lakier można zrobić matowy. Ot po prostu każdą bazę można pokryć matowym klarem zamiast błyszczącym. Podejrzewam, że już można by znaleźć sporą paletę matowych proszków ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeździłem 7 lat golfem IV 1.9tdi na GT2256 :evil: i był idealny dla mnie. Także taka s3 będzie w sam raz. Teraz też jest ok, jestem zadowolony z a4, ale coś nie moge przestać myśleć o tej s3 :tongue4:

Różnicy w materiale nie widziałem, a wyposażenie mała większe niż ja mam teraz w a4. :angry:

W sumie to mogę ciebie zrozumieć.Najlepiej s3 w sportback a te nowe wymiata tylko kto tyle monety da ;( Najlepsza opcja to jakiś dupowóz rodzinny a dla siebie właśnie jakąś zabawkę :>Pozdrawiam.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bartek czy chcesz nam o czymś powiedzieć ;( ?

Opublikowano

fura sprzedana???????? :chytry:

Opublikowano

widziałem, że Ponior udzielał się coś na A3-club, ale tematu z autem żadnego nie widziałem :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.