Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Naklejka S-line za zegary .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie dokonałem zakupu naklejeczki nz zegary http://www.allegro.pl/item266234634_naklejka_audi_s_line_na_zegary_.html

Co myslicie na ten temat warto naklejać ? Czy nie bedzie trąciło wioską?

Jakość naklejki ocenie jak przyjdzie , ale po mojemu z ramkami na zegary powinno wyglądać ładnie :rolleyes:

Co wy na to ?

Opublikowano

Naklejka fajowa, a masz coś w :a4fan: zmienione pod wersje S-line?? Jeśli tak to możesz śmiało kupić, a jeśli nie to może być trochę wieś. Ale jak kupisz ja i przykleisz to zawsze możesz powiedzieć że masz zegary od S-line.

Ja i tak bym ją kupił :> bo mi sie podoba.

Opublikowano
  • Autor

Naklejka juz zakupiona pare minut temu .

Od S-line nie mam jeszcze nic bo dopiero zaczynam kolekcjonować - ramki na zegary , zderzaki , progi od S ..

Opublikowano

Jeśli masz chociaż kierę od S-a w środku to chyba tragedii nie będzie :tongue4: A taka naklejka może Cię dowartościować :D Żartuję... Naklejka wygląda fajnie, ale za taki rozmiar płacić 25 zeta!!! Nie szkoda Ci kasy?

Opublikowano
  • Autor

Nie no kiere mam tą nowszą 4 ramienna , ale będe cudował z innymi dodatkami od S-ki..

Kasy nie szkoda ..jak mam przepić to wole coś do furacza kupić :D A tak na serio to i tak nie bede jej narazie zakladał chyba bo nie zaczne od d*py strony .. dozbieram wiecej elementów i powolutku cos sie wymodzi ..tylko ze przy zakładaniu ramek i to przydało by sie przykleić :mysli: Bo roboty w ..

Ale ogólnie kminia niezła nie ?

Opublikowano

Fajnie to wygląda... Słuchaj, a te ramki za zegary już kupiłeś? Bo ja planuję kupić... Widzę że jesteś z Lubartowa, to może zamówimy razem? Może ktoś ode mnie jeszcze będzie chciał, przesyłka tańsza... ;)

Opublikowano

Kmina niezła :D jak już coś zrobisz to pochwal się fotkami.

Opublikowano
ale będe cudował z innymi dodatkami od S-ki..
mam kompletny znaczek na grill o S4 jakbyś chciał-to pisz oddam za free.
Opublikowano

Ja mam taką naklejkę tylko że S4 i całkiem nieźle się prezentuje. Zobacz w dziale moje audi tam dawałem zdjęcia moich zegarów.

Opublikowano

fajnie te naklejeczki wyglądają - bardzo fachowo, chyba by mi sie widzały u mnie ( ale muszę przemysleć ).Ale sama naklejka wygląda :th:

Opublikowano
  • Autor

Fajnie to wygląda... Słuchaj, a te ramki za zegary już kupiłeś? Bo ja planuję kupić... Widzę że jesteś z Lubartowa, to może zamówimy razem? Może ktoś ode mnie jeszcze będzie chciał, przesyłka tańsza... ;)

Z miłą kurde chęcia bym zamówił w grupie tylko jest motyw ze ja w tym tygodniu spadam do Włoch i wróce dopiero przed świętami ..a w Lubartowie jestem tylko w weekendy ..raczej :drunk:

Chyba zeby dało to jakoś przeciągnąc do grudnia ? :mysli:

Kmina niezła :D jak już coś zrobisz to pochwal się fotkami.

Ok :rolleyes:

Opublikowano

Przeciez nikomu nie musisz sie tlumaczyc,czy masz cos od S-ki czy nie.Jesli Tobie sie podoba to najwazniejsze.Wg mnie bedzie wygladalo swietnie.

Opublikowano

Z miłą kurde chęcia bym zamówił w grupie tylko jest motyw ze ja w tym tygodniu spadam do Włoch i wróce dopiero przed świętami ..a w Lubartowie jestem tylko w weekendy ..raczej :drunk:

Chyba zeby dało to jakoś przeciągnąc do grudnia ? :mysli:

No jasne! Ja popytam znajomych z mojej okolicy, może ktoś też będzie chciał, to się dogadamy jeszcze... Jak wrócisz to napisz do mnie na priv, a to że w Lubartowie jesteś na weekendy to nie problem... Ja często właśnie na weekendzie jadę do domu przez Lubartów, więc się dogadamy :wink4: A tak jeszcze co do tych Włoch... W którą ich część jedziesz? Północ południe? Teraz już muszę spadać, ale będę wieczorkiem na forum to ustalimy dokładniej co i jak :wink4:

Opublikowano
  • Autor

rafalekx

No to gitara ... w takim razie ja sie pisze na ten interes z ramkami .

Opublikowano

Moim zdaniem też będzie dobrze :a4fan: nie trzeba mieć wszystkiego S-line żeby furak się dobrze prezentował :th: pzdr. :afro:

Opublikowano

naklejka fajnie wyglada na zegarach, też chciałem sobie ją kupić, ale jakoś tak mi schodzi...

przyślij fotki, jak ją nakleisz... :thumbup:

Opublikowano

naklejka fajna tylko ciekawi mnie dlaczego przesyłka 4,30 ????

zdzirusy cholerne!!!

Opublikowano
  • Autor

naklejka fajnie wyglada na zegarach, też chciałem sobie ją kupić, ale jakoś tak mi schodzi...

przyślij fotki, jak ją nakleisz... :thumbup:

Fotki będa na pewno .. naklejka bedzie przy okazji wkładania ramek :thumbup:

zdzirusy cholerne!!!

Takie walenie w ch..ja .. dorabia na przesyłce ..jakby ludzie nie wiedzieli ile kosztuje list polecony :przebiegly:

Opublikowano

zdzirusy cholerne!!!

ja zapłaciłem 10zł za pobraniem :bicz2:

604c465704bd1466m.jpg a176d8236d93d0d7m.jpg a146fd7cbcf0f4cdm.jpg

Opublikowano
  • Autor

froger34

Ładnie Ci to wodzu wyszło . Nie bałeś sie ze krzywo nakleisz ? :polew: Ja mam pełny Fis i 4 zegary .. jak ubiore w ramki + naklejeczka to bedzie bingo :th: Do tego coś jeszcze ;)