Kuba A4 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam!! Jeśli temat był już przerabiany to przepraszam, że go jeszcze raz przerabiam ale nie mogę nic znaleźć. Mam w A3 `99 system BOSE i chcę standardowe radio zastąpić typowym na CD. Ponoć mój system jest aktywny. Są dwie wtyczki czarne i jedna czerwona (podłuzna podobna do typowych radiowych) z jednym fioletowym kabelkiem. Nie jestem fachowcem w tym temacie proszę o pomoc bo nie mogę sobie z tym problemem poradzić. Dzięki za wszelkie podpowiedzi. Pozdrowionka
Kuba A4 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 o czym niby zapomnialem?? wiem ze powinna być przejściówka ale nie wiem jaka....
Kuba A4 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 czy ktoś może mi pomóc względnie dać namiar na jakiegoś fachowca co się na tym zna albo też linka do aukcji z odpowiednią przejściówką na allegro. pozdro
jihad Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=tylne+g%C5%82o%C5%9Bniki+bose Ale to wszystko juz było na forum WIELE razy.
Kuba A4 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 tak kolego ale ja mam BOSE tez na przod, dlatego tez chcialbym linka do konkretnej aukcji, moze bylo na forum wiele razy ale nie moge nic stosownego znalesc.
Rekomendowane odpowiedzi