Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ASN] Katalizatory-pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktos wie gdzie dobrze w wawie wymienią mi katy na nowe o lepszym przepływie czyli usportowione porszę o rady pozdr :>

Opublikowano

kolunio jakie masz objawy zapchanych katalizatorów ? Jak będziesz wymieniał katy spisz model jaki podrasowali i czy wymieniasz te przy kolektorze wydechowym czy te drugie ? I zdaj relacje jak jedzie auto :] bo mam przymulone auto powyżej 4000rpm , pozdro

ps. jaki masz wydech w ASN dwie sondy na katalizatorze przy kolektorze, czy jedna przy kolektorze wydechowym i jedna przed drugim katalizatorem ?

a4b630asnver12.png

Opublikowano
  • Autor

witam coś kiepsko się zbiera na wysokich obrotach no i na hamowni wykazało mi 209ps i 270 nm na 95pb a jak go kupiłem to lepiej się zbierał ale od nowosci nie było ruszane także chyba należy wymienić pozdr

Opublikowano

tylko zabierz stary i sprzedaj :wink4:

Opublikowano

witam coś kiepsko się zbiera na wysokich obrotach no i na hamowni wykazało mi 209ps i 270 nm na 95pb a jak go kupiłem to lepiej się zbierał ale od nowosci nie było ruszane także chyba należy wymienić pozdr

skracanie kolektora sprawdziłeś ? które katalizatory wymieniasz te górne czy dolne ? spisz model katalizatora

Opublikowano
  • Autor

no tak zrobię już dzwonilem do gościa z czestochowy 2 katy kosztują coś ponad 600 zł + robota i dojazd hee trochę wyniesie

Opublikowano

i jak kat wycięte ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nie nic narazie nie bedę robił byłem w vtg warszawa i kat mam spoko jak cos się będzie działo z katem to od razu zapali się check.u mnie w modelu ma czujniki ,wymieniłem tylko filtr paliwa w vtg pozdr

Opublikowano

Ja katalizatory zostawiłem w spokoju... wywaliłem za to mały tłumik środkowy i zamiast niego 2 proste rurki... efekt do 2 tys rpm mam lekki bass , na wyższych obrotach silnik chodzi metalicznie "chropowato" podoba mi sie :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

i jak ktos bawil sie z wycieciem katow u nas w PL?:) bo mam zamiar w tym miesiacu pogrzebac troszke z wydechem i strasznie korci mnie ruszyc katalizatory... ale nie chcialbym lapac bledow i checkow niepotrzebnych

Opublikowano
  • Autor

jak będziesz miał problem z katem to checka ci wywali pozdr

Opublikowano

kolego tyle to wiem, chodzi mi o to jak zapobiec wywaleniu checka po wycieciu katow ;P

Opublikowano

Trzeba tunera odwiedzic :naughty:

Opublikowano

ile taka przyjemnosc?

Opublikowano

MYSLE ZE GDZIES KOLO 500ZL AUTKO OZYWI SIE NA WYSOKICH DOSC ZNACZNIE PRZYNAJMNIEJ U MNIE TAK BYLO