Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Counter Strike 1.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gra ktoś z klubowiczów może w tą gierkę ? ;)

Jeśli tak to można by było zagrać jakąs klanówke czy mixa ;)

Opublikowano

Grywa sie, grywa.

Opublikowano
  • Autor

No to bardzo dobrze , można by sie umówic i coś ciupnąc po sieci co Ty na to Flyer ? ;)

Opublikowano

Ja również gram.

Opublikowano

Spox, ja chetnie wieczorami.

Opublikowano

Podłączam się pod temat :)

Jak ktoś ma/chce pograć w któreś UT (najlepiej UT albo UT 2003), to proszę pisać w tym wątku :)

Opublikowano

również gram :) a może ma ktoś możliwość założenia serwera klubowego ... ? oczywiście z No Steamem i na hasło :)

Opublikowano

Ja gram już 6 lat w csa ... zatrzymałam się na 1.6 i nie mam zamiaru przeskakiwać na CSS : )

Jakbyście chcieli pyknąć, to mam do dyspozycji 11-slotowy serwer : )

Pozdr

Opublikowano

Można ściągnąć z neta cs non steam? Jeśli ktoś ma jakiś link to poprosze :) swoje konta steam sprzedałem kolegom, a widząc ten temat, znów mi się zachciało pograć ;D

Powstała już jakaś ekipa A4Klub, która regularnie coś pogrywa? :) siedzicie na jakimś kanale TS albo ventrilo??

Opublikowano

cs16patch_v23B tu masz nazwe patcha z non steamem :P jak cos to chetny jestem zagrac na jakims fajnym serwie

Opublikowano

Ja grywam w Condition Zero ,ale pograł bym onlajn :decayed: To musze zassac a wersje gry i co jeszcze ?

Opublikowano

Można ściągnąć z neta cs non steam? Jeśli ktoś ma jakiś link to poprosze :) swoje konta steam sprzedałem kolegom, a widząc ten temat, znów mi się zachciało pograć ;D

Powstała już jakaś ekipa A4Klub, która regularnie coś pogrywa? :) siedzicie na jakimś kanale TS albo ventrilo??

Tez wlasnie mam ten sam problem ;P a ekipy zadnej jeszcze nie ma..ale jak sie temat rozkreci to kto wie...;)

Opublikowano

Tez wlasnie mam ten sam problem ;P a ekipy zadnej jeszcze nie ma..ale jak sie temat rozkreci to kto wie...;)

No wiesz no ... jak się A4KlubTeam wkręci to Pentagram, NoA czy SK raczej nie będą już miały po co grać;p btw. kto jest teraz w światowej czołówce klanów cs 1.6? :D

Jak będziecie potrzebowali snajpera to chętnie pomoge, o ile jeszcze pamiętam jak sie awp obsługuje :D :D swego czasu startowałem z klanem w eliminacjach do WCG :P ... potem długa przerwa, w sumie to zrezygnowałem - już mi tylko mx510 został, którego kupiłem specjalnie do tej gry ;D

Dzięki talib za nazwe patcha, ale wpierw musze cs'a zassać :thumbup:

Opublikowano

No wiesz no ... jak się A4KlubTeam wkręci to Pentagram, NoA czy SK raczej nie będą już miały po co grać;p btw. kto jest teraz w światowej czołówce klanów cs 1.6? :D

Jak będziecie potrzebowali snajpera to chętnie pomoge, o ile jeszcze pamiętam jak sie awp obsługuje :D :D swego czasu startowałem z klanem w eliminacjach do WCG :P ... potem długa przerwa, w sumie to zrezygnowałem - już mi tylko mx510 został, którego kupiłem specjalnie do tej gry ;D

Dzięki talib za nazwe patcha, ale wpierw musze cs'a zassać :thumbup:

HEhe czlowieku teras to se tez nie otrientuje co i jak ;/ rok nie ciupalem. Ale wczesniej gralem od 1.3 wersji i w cb 5/5 9 miejsce jako klan raidersX :) a myszke mam teras kolorowa haha bo do CS m sie posypala.

Opublikowano

Panowie, (i Pani :P)

Ma ktos z Was mozliwosc postawienia jakiegos nonsteamowego porzadnego serwera na dobrym laczu? Tak zeby byl 24h. Mysle ,ze ekipa do grania bylaby, bo w wawie jest paru chetnych na CSa :)

Fajnie byloby gdyby serwer mial mozliwosc wlaczania/wylaczania botow, pare osob mialoby admina, mozliwosc zmiany map... ahh tak to tylko w Erze :cool:

Opublikowano

Podobnie jak dwa posty wyżej - pograłbym, ale siedzę na kolorowo-świecącym A4-Techu...

IE 3.0 (taki na jakim kiedyś grał Heaton) dwa dni temu wyzionął ducha :( Ale jak wjedzie nowa myszka, to bardzo chętnie (może ktoś kojarzy kiedyś serw UOP & 23 - tam grałem często ;) ).

Opublikowano

hajper, grałeś na toofree ? : ) ja tam mam admina :D i sami znajomi :D

Jeżeli chodzi o zakładanie serwera no steam, to przyznam się że w no steama nie grałam nigdy i nie wiem czy mi się chce .... a w sumie konto to jest wydatek rzędu jakichś 20 zł, czyli chyba niewielka cena za super zabawę : P jak już mówiłam serwer mam, kanał vt też by się znalazł (z czasów grania z czołówką parę znajomości mi zostało :naughty:

Opublikowano

tez gram w cs :decayed:stosunek do gry bardziej rekreacyjny :drunk:

Opublikowano

No ja mam nadzieje ze smoczyca aka AerynSun da nam pare lekcji cs'a :) Pamietam jeszcze jak kiedys zdarzylo sie zagrac przeciwko TP ` ladies i pozniej hmmm no wlasnie nie pamietam nazwy gdzie pozniej gralas ;(

Opublikowano
  • Autor

Panowie i Panie ja moge dzisiaj zalozyc server dedykowany na pare godzin to sobie mozemy ciupnac :)