Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Counter Strike 1.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co jedziemy dzisiaj z koxem ???

Opublikowano

JA dzis gralem i tak lamie ze daje sobie spokoj ;/

Opublikowano

No mi moje wh i aim nie działają :thumbup:

Zrobiłem sobie nowe spray logo, więc sie pochwale http://img293.imageshack.us/my.php?image=hahasa3.jpg (pasuje mi do nicku, ale tylko na Steamie działa :confused4: )

Będę musiał ten pro server sprawdzić osobiście (wystarczyło wziąć view server info, żeby zobaczyć znajome nicki - z przykrością stwierdzam że hajtskille to to nie są^^) . Dziś grałem na Steamie z jakimiś Niemcami. Po wyłapaniu kilku jednostrzałowych bań z dezerta i 2-3 strzałowych z ak47, ale to takich że łeb puchnie a na język nasuwa się pytanie - ku**a JAK?!?!(żadnej taryfy ulgowej - nawet za ładny nick kojarzony przez wszystkich na serverze z niemiecką marką motoryzacyjną) ... pomyślałem że Steam a non Steam to bez porównania.

W ogóle dziwie się, że niektórzy mają takiego aima ... U mnie z aimem słabo ostatnio (może troche dlatego że mam loss i choke skaczący, zmiana rate'ów niewiele pomogła:/), musze movementem nadrabiać... To tyle o moich przemyśleniach

Pozdrawiam,

gArd aka Dzik! (by Hornet ;p)

Opublikowano

Hehe fajne logo przeslij mi na maila ;)

Opublikowano

Hm ... wystarczy w google wklepać Audi i jest :) a żeby móc go używać w cs'ie zamiast spray'a musisz sie pobawić programem o nazwie Half Life Logo Creator (spray działa tylko na Steamie, przynajmniej u mnie).

Opublikowano

W ogóle dziwie się, że niektórzy mają takiego aima ...

Jakbyś grał 5-6 lat to też byś takiego miał : )

• 3 lata później...
Opublikowano

jako posiadacz Platynowego Szpadla - odkopuję temat, żeby nie zaśmiecać nowym - gra ktoś w CS'a? :) ustawiamy się na jakieś granie?

Opublikowano

Ja ostatnio gram w CS CZ na Steamie, ale w CS'a też można :naughty::decayed:

Opublikowano

ja raczej 1.6 na Steamie :) jakieś dobre serwerki macie? ja zazwyczaj gram na Bydgoskim serwerze 4fun (cs.bydgoszcz bodajze adres)

[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 14:29_________________________________________________Nazwa serwera: CSBydgoszcz.PL [4FUN] #2 | Pukawka.pl

Typ: 4Fun

IP: 193.33.177.14:27221

Kraj: Polska

Opublikowano

Ja gram czesto w 1.5. A moze ma ktos steama na sprzedanie to pogralbym z wami. Moze jakis klan a4 czy cos :D

Opublikowano

Jak macie Steama to można grać na serverach Non Steam, ale w drugą stronę już nie bardzo :hi:

Opublikowano

Ja grywam wieczorkami więc jak znajdzie się kilku chętnych to można pograć :hi:

tu też wątek o grze w Counter-Strike

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=215369.0

Jak ktoś gra niech pisze na PW bądź gg

Opublikowano

Też się zgłaszam Panowie, można się ustawić na weekand :).

Dajcie serwer na jakim gracie, oczywiście steam tak?

Opublikowano

Też chętnie kiedyś zagram z tym, że ja obecnie skończyłem z graniem - maturka :gwizdanie: No, ale czasem nie zaszkodzi :> Ja za to grałem zawodowo :D Lany itd. :naughty: Jak coś to piszcie PW :)

Opublikowano

Jak macie Steama to można grać na serverach Non Steam, ale w drugą stronę już nie bardzo :hi:

Ja mam steama i tylko na steam serwerach moge grac nie wiem czemu tak jest :([br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 22:52_________________________________________________

Ja gram czesto w 1.5. A moze ma ktos steama na sprzedanie to pogralbym z wami. Moze jakis klan a4 czy cos :D

http://allegro.pl/counter-strike-1-6-cs-steam-klucz-cd-key-24-7-i1932797302.html

3 dyszki :)

Nie kupuj takich kluczów na allegro... już nie jeden taki był co kupił bo taniej i po miesiącu się pożegnał z kontem.. idź np. do empiku i kup sobie ori płytke z CD KAY'em

Opublikowano

Ja mam steama i tylko na steam serwerach moge grac nie wiem czemu tak jest :([br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 22:52_________________________________________________

http://allegro.pl/counter-strike-1-6-cs-steam-klucz-cd-key-24-7-i1932797302.html

Nie kupuj takich kluczów na allegro... już nie jeden taki był co kupił bo taniej i po miesiącu się pożegnał z kontem.. idź np. do empiku i kup sobie ori płytke z CD KAY'em

gówno prawda :) kupuj na relaxie na allegro, ale tylko od sprzedawcy z samymi pozytywami. Ja kupiłem przez allegro i jak tylko wpłaciłem hajs, to automatycznie dostałem odpowiedź na maila z kodem :)

Opublikowano

gówno prawda :) kupuj na relaxie na allegro, ale tylko od sprzedawcy z samymi pozytywami. Ja kupiłem przez allegro i jak tylko wpłaciłem hajs, to automatycznie dostałem odpowiedź na maila z kodem :)

A cd kaya i ori płytke skad weźmiesz jak Ci zadymają konto ? siedze w tym już ładnych pare lat i już nie jeden taki był a bez płytki nic nie zrobisz :) A z tekstem "gówno prawda" to sory ale do mamy albo taty se wyskocz. [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 10:04_________________________________________________Jak by ktoś chciał kiedys pograc to tutaj sie fajnie gra 193.33.34.17:27015 Server TP i oczywiście steam. Jak by co mój nick ze steam grinch73 lub harry z tybetu pod takimi nazwami powinno wyszukać.

Opublikowano

płyty CD idą w zapomnienie, już prawie odeszły. ja też już nie od dzisiaj w tym siedzę i normalnie zakładasz konto steam, aktywujesz konto kodem i ściągasz CS'a... proste... [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 14:09_________________________________________________http://allegro.pl/counter-strike-1-6-cs-steam-klucz-cd-key-24-7-i1961512359.html

od lat sprzedają kody do gier, nie znam przypadku żeby ktoś hack'nął steama z tego źródła :)

Opublikowano

płyty CD idą w zapomnienie, już prawie odeszły. ja też już nie od dzisiaj w tym siedzę i normalnie zakładasz konto steam, aktywujesz konto kodem i ściągasz CS'a... proste... [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 14:09_________________________________________________http://allegro.pl/counter-strike-1-6-cs-steam-klucz-cd-key-24-7-i1961512359.html

od lat sprzedają kody do gier, nie znam przypadku żeby ktoś hack'nął steama z tego źródła :)

Tylko zabezpieczenia żadnego nie masz w przypadku kodu z allegro. jak Ci zwiną konto to valve nic Ci nie pomoże bo nie będziesz miał czym potwierdzić że konto nalezy do Ciebie.

Na zakup konta bez CD jest inny o wiele lepszy sposób. instalujesz steam i tam masz sklep kupujesz konto cs 1.6 za bodajże 7 euro i zamiast płytki dostajesz paragon elektroniczny od valve (to zastępuje oryginalną płytke ze sklepu). wtedy każdy wie że konto jest Twoje i zawsze je odzyskasz w przypadku np kradzieży. Cena ta sama i nie masz żadnych oszustw tupu koleś z allegro. :) dla mnie koniec tematu.