tw182 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 kupując kyb trzeba sprawdzic gdzie są wyprodukowane, te czeskiej produkcji to juz nie to samo, aczkolwiek źle nie jest.
Rafalski82 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 moim zdaniem trwałość amortyzatorów zależy od stanu sprężyn.
BzKSrz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 bo ja sie zastanaawiam nad setupem pomiedzy 1BE a 1BV bo to i tak będzie pewnie bardziej komfortowe od mojego aktualnego zawieszenia. Kumple mówią że jest tak twarde jak bym miał same rury zamiast amorkow
mlodyabc Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Chciałem poszukać co nie co o BOGE i nigdzie żadnej strony nie mogę znależć nie mówiąc o dobraniu odpowiednich.
kruper Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 jak juz brac kyb to tylko AGX, i tak jak wczesniej ktos powiedział, trzeba miec sprezyny w sensownym stanie...
imbusek Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Witam panowie mam audi a4 b5 i auto jest bardzo twarde strasznie mnie to wkurza bo każda dziurę czuć amortyzatory jakie są wsadzone do auta to jakieś AL-KO nie znam tej firmy możecie coś więcej powiedzieć o niej ?? Jeszcze jeden problem jak jadę autem w 5 ludzi i droga jest lekko nierówna to auto się kołyszę nie na boki ale tak góra dól góra dół
Rekomendowane odpowiedzi