sigmaat Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Opublikowano 16 Listopada 2007 Czyli nowy zderzak? nie wiercą w starym? hehe tylko oni to chyba jeszcze lakieruja pod kolor bo kupuje sie zazwyczaj chyba zcarne a ja mam kolor srebrny
alvaro Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 a ja nie mówię że masz kupić ori zderzak nówkę z serwisu bo takowy w serwisie kosztuje około 1200 złotych a za tyle to Cię wyjdzie wszystko (jak kupisz używkę oczywiście - zderzak, parktroniki, wiązka parktroników, moduł, wiązka modułu oraz głośniczek)...
Raffi_wawa Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Kolego nie cwaniakuj mi tu masz B6 więc nie wiem po co się udzielasz skoro sigmaat chodzi o B7 (że w B6 pasuje to już wie bo stronę wcześniej mu napisałem, ale Tobie kolego chyba się nie chciało tego czytać co ?? ) O co Ci chodzi? Przeczytałem poprzednią stronę i wydawało mi się że sigmaat zapytał, w którym modelu Ty konkretnie zmieniałeś te lampy na zasadzie "klik-klik". Ale najwidoczniej mi sie coś poje...ło, a Ty mi od razu wyskakujesz z cwaniakowaniem BTW, Ty też masz B6, więc również nie powinieneś sie udzielac w tym temacie Pozdro, sorry za OT.
alvaro Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Raffi_wawa Ale najwidoczniej mi sie coś poje...ło dokładnie ale nie ważne, jemu chodzi o B7 i czekamy aż wypowie się ktoś kto zakładał w B7
sigmaat Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Opublikowano 18 Listopada 2007 no wlasnie... niech ktos napisze o B7...
alvaro Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 sam wejdź w dział moja A4 w poddziałB7 i poczytaj o autach klubowiczów - może któryś napisał że zmieniał lampy...
Rekomendowane odpowiedzi