Huberto_v Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 no z 140 na ~200 konikow to musi byc roznica w jezdzie, ale jakos mi sie nie chce wierzyc ze spalanie jest bez zmian no i te 9l na trasie, fotoradary opanowane Aaaa szkoda ze przed regeneracja turbo nie wiedzialem ze mozna inne turbo wstawic , teraz troche szkoda wlozonej kasy
siemian Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 ja nie zauważyłem żadnej różnicy w spalaniu. Wręc bym powiedział że przy mojej jezdzie kiedyś więcej palił ale wtedy to trzeba bylo nawet podczas hamowania trzymać gaz żeby to się jakoś rozpędzało
Huberto_v Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 a jak to wyglada z komputerem po takiej modyfikacji, nie wariuje tj. np. nie pokazuje innego spalania niz jest w realu?
siemian Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 nie. Komputer oblicza spalanie i program nie ma tu nic do rzeczy.
skrab Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 bez zmian. Tyle że ja mam dość specyficzny styl jazdy. Mnie autko pali w mieście ok. 11l/100km a na trasie 9l/100km chyba że turlam dropsa po jakiejś jednopasmowej drodze to czasem się uda z 7l/100km. No to nieźle
mgtan Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 FURACZ SPOKO... kamerka to panel od Audi A6 czy jakaś alternatywa?
mgtan Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 nie wiem jak wygląda oryginał i dlatego pytam... jak ogarnę sprawe swojego auta teraz to będe pukał do ciebie w sprawie instalacji kamerki i co i jak podłączyć adamoo
siemian Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 przecież widać że chinol a co za różnica... :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:03_________________________________________________chyba że taka że jemu na chinolu działa a zieluch z ori kamerką już chyba trzeci miesiąc walczy żeby uruchomić...
adamooo Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 ostatnio tłumaczyłem zieluchowi przez telefon co i jak i podobno odpaliła ale podłączył na "krótko" :gwizdanie: a co za różnica czy chinol czy audi..ano jest znaczna w ciemnościach oraz szybciej się załącza (od razu)
siemian Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 a to działa automatycznie po wbiciu wstecznego? Jeśli tak to na jakiej zasadzie? jak i gdzie się to jeszcze podpina (oprócz tunera)? chyba będe musiał do Ciebie jutro zadzwonić to pogadamy
Huberto_v Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie wiem jak wygląda oryginał i dlatego pytam... jak ogarnę sprawe swojego auta teraz to będe pukał do ciebie w sprawie instalacji kamerki i co i jak podłączyć adamoo Ori możesz zobaczyć tutaj: http://audiforum.us/installations/8541-how-reverse-camera-into-b7-a4.html Nie Ori wyglada tak [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 20:10_________________________________________________Tak jak pisze adamooo, auto... wlaczasz wsteczny i masz obraz... jesli pytasz o tuner TV to ja 'jeszcze :gwizdanie: ' nie mam, podpialem sie do adaptera. Podpinasz sie do kostki lampy do 'na ile pamietam' pinu 2 - kabel od wstecznego.. Od tego kabla idzie na zasilanie kamery i 'w moim przypadku' do adaptera oraz do radia pin C2 jest to złącze RFLS służy do wywoływania obrazu. Jak znajde wiecej czasu to cale podlaczenie postaram sie opisac... z problemami jakie mialem [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 20:30_________________________________________________ ostatnio tłumaczyłem zieluchowi przez telefon co i jak i podobno odpaliła ale podłączył na "krótko" :gwizdanie: a co za różnica czy chinol czy audi..ano jest znaczna w ciemnościach oraz szybciej się załącza (od razu) no jak jest naprawde total ciemnosc i tylko swieca sie lampy w aucie to rzeczywiscie rewelki nie ma... ale np. na parkingach przed supermarketami jak jest chociaz troche oswietlone, jak dla mnie OK natomiast w dzien to juz w ogole wg mnie super.. Filmik robilem aparatem niezbyt dobrej jakosci.. w realu nie ma zadnych zaklocen.. ale jak by ktos sie pytal to mniej wiecej tak to dziala
audia4a4 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 gdzie idzie dostac takie chormy co masz na przyciskach ESP itd??
Huberto_v Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 gdzie idzie dostac takie chormy co masz na przyciskach ESP itd?? allegro lub w dziale sprzedam akurat to wszystko od klubowicza czaki22 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14813188[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 21:51_________________________________________________W razie co to tutaj cos naskrobalem :gwizdanie: apropo kamerki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=182782.0 [br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 22:32_________________________________________________No i kolejne wykonane mody, a tak mniej wiecej wyglada i brzmi przy BOSE:cool:
Huberto_v Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 nic mi nie mow he he... wczoraj ostatnia rzecz robilem tj. glosniki w drzwiach i blendy... nieco jeszcze matami wygluszajacymi oblozylem w drzwiach ale tylko za samymi glosnikami.. no i roznica tez jest slyszalna przy wymianie glonikow
malydd Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Ogólnie furak na duży plus...avant kolor itd za mody audio fajnie ogarnięte... co do planów szkoda że wspominasz o ograniczeniach finansowych... bo są zacne... oby jak najwięcej i jaj najszybciej się udało zrobić...
Huberto_v Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 Ogólnie furak na duży plus...avant kolor itd za mody audio fajnie ogarnięte... co do planów szkoda że wspominasz o ograniczeniach finansowych... bo są zacne... oby jak najwięcej i jaj najszybciej się udało zrobić... he he dzięki... :th: przyznam ze wlasnie zwolnilem z modami... wiadomo czasami sa rzeczy pilne i pilniejsze
danielo Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Autko fajniusie :good:kolorek,no i lista modów :naughty:a dlaczego założyłeś tylko jeden monitorek w zagłówku?Pytam bo też zamierzam zakładać dvd ale jak już to podwieszony 15 lub 17" w podsufitce.Bezawaryjnej jazdy życze powodzenia w modach szybkiego zakończenia!!!
Rekomendowane odpowiedzi