cineksk8 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 WItam! nie wiem czy to ma coś wspolnego, ale pojechalem na sprawdzenie komputerowe samochodu, wyjechałem i nagle zaczeła przy wiekszych skrętach gdy obracam kierownicę to piszczy, ale tak lekko, i nie glosno wcale. Czym to moze byc spowodowane?? wczesnije tak nie było Mam Audi a4 , 1.8 benzyna, '99r. 125km[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 19:40_________________________________________________Dlaczego nikt nie odpowiada?
marcin78 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 U mnie też piszczy i w wielu innych pewnie też? Czym to jest spowodowane? Mi to nie wadzi.
cineksk8 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 no ale tego wczesniej nie było, jest taki lekki pisk, to ze tobie to nieprzeszkadza, to nie znaczy ze mi tez ma nieprzeszkadzac, kazdy jest inny i chcialbym znac przyczyne
Kimi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 no ale tego wczesniej nie było, jest taki lekki pisk, to ze tobie to nieprzeszkadza, to nie znaczy ze mi tez ma nieprzeszkadzac, kazdy jest inny i chcialbym znac przyczyne łożysko w pompie wspomagania może?
cineksk8 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 łożysko w pompie wspomagania może? a jak to sprawdzić?[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 17:51_________________________________________________kumpel mi mowil ze to moze być guma, bo dostala sie soł, wilgoć i piszczeć może Dopisany: 28 Styczeń 2011, 09:23[/size]_________________________________________________ma ktoś wogóle jakiś pomysł?? co to może wkońcu być ?
klaus31183 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Kolego mi też tak piszczało i zrobiłem tak wd 40 odkręciłem tą dolną część konsoli koło nóg i psiknąłem na tą gumę gdzie idzie krzyżak kolumny kierowniczej i pomogło
Kamilos89 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Kolego mi też tak piszczało i zrobiłem tak wd 40 odkręciłem tą dolną część konsoli koło nóg i psiknąłem na tą gumę gdzie idzie krzyżak kolumny kierowniczej i pomogło wytestuje to bo mnie to zaczyna wkur... mam nadzieje że to będzie to. Dzięki za porade
woland Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Panowie gdzie to dokładnie trzeba popsikać i w jakiś ilościach - mam te same objawy i mam nadzieję, że pomoże Czy to jest początek jakiejś większej awarii, czy jak po WD40 przestanie piszczeć to już można spać spokojnie?
cineksk8 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 w tym filmiku właśnie u mnie tak piszczy. czy to co napisaliście powyżej to właśnie temu pomoże?? czy jesli prysnę wd40 tam gdzie jest szczelina między kieronicą a deską rozdzielczą to coś pomoże, bo to tak jakby z tamtego miejsca dochodzi pisk
holek182 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 witam dokałdnie to samo co ja jak kolega wyzej napisał strzał w dziesiątke ja pstrykałem biłałym smarem w spreju i pomogło pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi