grucha_883 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Słuchajcie mam problem i już nie wiem czego mam się czepić moja niunia ma słabe przyśpieszenie jak w porównaniu do innych A4 110km TDi jest zmulone i na gaz tak jak by nie reagowało choć prędkość max jest w porządku. Wszystkie filtry wymienione katalizator w porządku, przepływomierz również. Turbina także zachowuje się jak trzeba przy dodawaniu gazu wąż od turbiny puchnie ( zresztą jest po regeneracji w mielcu). Na Vagu nic w tej kwesti nie wykryło. Dziś jeszcze sprawdzałem zawór N75 ale też jest w porządku napięcie dostaje no i przy dodawaniu gazu tłoczek w gruszce zasysa się jak trzeba, sprawdzałem również pozostałe wężyki wychodzące z zaworu i nie widzę żadnych dziur. Macie jeszcze jakieś inne pomysły czy pozostaje mi już tylko zrobić logi statyczne i dynamiczne?
czaja77 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 witaj sam sobie odpowiedziałeś na problem
vauxhall95 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 witaj sam sobie odpowiedziałeś na problem :)
Rekomendowane odpowiedzi