iktorn_s Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam Szukam po forum ale nie widze aby ktos mial podobny problem. Cos sie dzieje z akumulatorem. Wstaje rano do pracy wsiadam w auto a tu bateria pusta. Podlaczylem prsotownik naladowalem aku ale widze ze znowu sie rozladowuje. Chyba cos pobiera mi na lewo prąd :( Zauwazylem ze po wylaczeniiu silnika przysisk swiateł awaryjnych mruga. I mruga cała noc. Wiec chyba to pobiera mi prad, Moze jakies inne porady??? POZDRAWIAM!!!
wojtek123 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 jeżeli jesteś pewien że aku masz ok nie jest walnięte to musisz mieć przebicie na masę skoro tak nagle aku pada
MATIUS Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 pompka centralnego też jest w b6?? ja tak miałem w b5 pompka miała zwarcie i mi aku rozładowała....
Wandej Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Nie jestem specem od mechaniki i elektryki ale... w seicento miałem taki problem i były to spalone diody alternatora które miały zapobiegać cofaniu się prądu W audi też tak może być?
Daimos Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 odłącz klemę od akumulatora i podłącz szeregowo amperomierz, następnie wyciągaj po kolei bezpieczniki i się dowiesz jaki obwód pobiera nadmierny prąd
iktorn_s Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 odłącz klemę od akumulatora i podłącz szeregowo amperomierz, następnie wyciągaj po kolei bezpieczniki i się dowiesz jaki obwód pobiera nadmierny prąd Oki a którea kleme ?? i jak szeregowo podlaczyc amperomiez??? [br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 06:46_________________________________________________Wymiana akumulatora pomogła. Stary byl juz wyjechany :) Za,mykam temat dzieki za pomoc !!
Rekomendowane odpowiedzi