sikszak Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 witam, muszę wymienić obudowę ecu. Nie da się tego zrobić nie odpinając kabli od komputera. Moje obawy są takie czy jak to zrobię czy wyskoczą mi jakieś błędy czy jakieś ustawienia się zresetują czy będę musiał usuwać różne błędy. Nie mam waga więc pytam czy jak odłączę aku, wypnę komputer, wymienie obudowę i podłączę komputer i wtedy podłącze Akumulator czy wszystko będzie jak wcześniej czy niestety wywali błędy? Bardzo proszę o informacje bo zależy mi na czasie
zbychzz Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 wymieniałem u siebie ostatnio uszczelke pod ecu i to też wiązało się z odpięciem kompa. Po włożeniu wszystkiego na swoje miejsce i zasileniu nie pokazały sie żadne błędy więc raczej na spokojnie. Jedyne co to skasujesz sobie dzienny licznik ale to pewnie już wiesz
sajmon8526 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgadzam sie z kolega wyzej:)Ja tez odpinałem ecu zeby dosjc do pinów i po podpieciu nie było błedów.Ale rożnie to bywa:)
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 spokojnie moze odpinac ECU, nic sie nie stanie wczesniej musisz odpiac akku
sikszak Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 dzięki serdeczne chłopaki o takie informacje mi chodziło
Rekomendowane odpowiedzi