Filutek Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 Mam takie radio Chorus ciekawi mnie od czego jest gorne i lewe wejscie na kostke. Bo mam podlaczone stare radio tylko przez ISO. Dzisiaj wyciaglem stare radyjko Sony ktore bylo podlaczone przez ISO i podpielem tego Chorusa i tylnie glosniki mi niegraja co Robic?
Dygu Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 te górne są od aktywnych głośników przeważnie tylnich
staniek Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 ciekawi mnie od czego jest gorne i lewe wejscie na kostke Górne to: aktywny tył / sterowanie zmieniarką (ale tego Chorus nie potrafi / wyświetlanie informacji na FIS'ie, sterowanie radiem z kierownicy. Lewe jest od Navi. Tak myślę, tak uważam Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie.
arczi_arczi Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam serdecznie polecam stronkę z opisem kostek ISO do Audi. Pozdrawiam. http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/iso.htm
Rekomendowane odpowiedzi