Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ASN] A cityry ;) B6 3.0 ASN Quattro by GELUS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

46f4f9b5a314b4c9m.jpg

83ffe646154b25dfm.jpg

234210aaf442b9bam.jpg

38f9dc6589fd8262m.jpg

d4a94846b7f3fdcam.jpg

felgi :sick3:

Walnij je całe na czarno albo w srebro :naughty: Szkoda że nie avant :thumbdown: Poka wnętrze.

:quattro: :oklaski:

Opublikowano
  • Autor

na czarno odpadaja, lubie swiecidelka;P sa oryginalnie w platynowym kolorze wiec nie bede nic kombinowal gdyz nie ma potrzeby poki co;P

nom avant.... moglby byc ale bardziej wolalbym zmiane koloru ;P na srebny lub czarny ;P

Opublikowano

fajna furka, spalanie gazu 18 L przy 3.0 ? to moje 5,4 pali 20 latem, więc albo twój za dużo pali albo mój mało :polew: ja przynajmniej mam ksywę wielka butla bo tankuję 140 L za jednym razem :polew:

Opublikowano
  • Autor

wszystko zalezy kto jak jezdzi, jakie odcinki pokonuje itp, o spalaniu nie nalezy zbytnio dyskutowac, co warunki/auto/noga/charakter to inne spalanie..

Opublikowano

trzeba dziękować, że można śmigać na gazie chociaż ostatnio zbyt tani to nie jest, sorry za OT

Opublikowano

witam ziomka z a3 klubu, ładna sztuka, felga naprawdę :naughty: niezła i daje rade, swoją drogą poprzednia a3 też była :good:

Opublikowano
  • Autor

witam witam :) dziekowac bardzo :) tez mi sie podobala no ale...

Opublikowano

Siema Gelus :decayed: , niezła zmiana :good: , jak się śmiga , co tam w Kaliszfornii??!!

Opublikowano
  • Autor

powitac ;) hehe dziekowac ;P smiga sie calkiem calkiem, aczkolwiek to auto juz nie jest tak szalone jak a3;P ciezko poszalec;P dlatego zostalo dupowozem na 19nastkach ;P poszukuje jeszcze dokladki od eski ale ciezki temat ;P

a w kaliszforni... od 3 dni ciagle pada;P a niby wiosne zapowiadaja ;P musisz wpasc odwiedzic:) zapraszamy

Opublikowano
:kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Szkoda że nie avant :thumbdown:

Jak mnie takie teksty leczą. :facepalm: Czmu nie napisać szkoda, że nie daewoo. :no:

Kupuj czym prędzej fele, wiosna idzie. :JC_fan:

Opublikowano

Szkoda, że nie Avant :bag:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak tam spalanko bestii polepszyło się czy pogorszyło?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

cykl mieszany spalanie 15l/100km lpg przy 19nastce feldze [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 02:39_________________________________________________kiera z s8 juz na aucie, pelna multifunkcja sterowanie z kierownicy, podgrzewana :) wybieranie glosowe, obsluga telefonu poprzez BT nawet fajna sprawa:)

b6b3f365b4b61c1fmed.jpg

od poniedzialku walka z kameleonem :)-czyli poprawka po lakierniku (malowanie przodu) wlatuje lotka na klape sline i w miedzy czasie wylatuje wydech (wycinka katalizatorow, prosta rura do ostatniego wydechu) :> zobaczymy jak bedzie brzmiec;D

dzieki za pomoc Marek (Siemian) i Dominik (Dominikt1) ;-)

Opublikowano

Sorry ale ta kiera moim zdaniem jest :sick3:

Opublikowano

Szkoda, że nie Avant :bag:

Szkoda że nie masz sedana :bag:

Opublikowano

Ale BIG ta kierownica wygląda jak FSO :hi:

Opublikowano
  • Autor

kierownica jest z S8 wiec nie wiem Panowie czego chcecie , rozmiarem jest identyczna jak b6 trojramienna...

wogule to mam sedana ;d

Opublikowano

fotka kierownicy pod złym kątem więc wygląda jak z Jelcza, koment Pabla to był lekki sarkazm do komentu Inspektora więc luuuuuz

zmień opis na quattro a nie Quattro, quattro to poprawna pisownia[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 00:28_________________________________________________w ogóle a nie wogule tak po za tematem

Opublikowano
  • Autor

łoł nie dowierzam, dobrze ze nie zostałem zbanowany za niepoprawną pisownię ;D przepraszam, obiecuję poprawę :evil:

ps. napiszcie do wikipedi ;)http://pl.wikipedia.org/wiki/Quattro_%28uk%C5%82ad_nap%C4%99dowy%29