Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co sądzicie o starym Cadillacu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój ulubiony ostatnio samochód jest w tej reklamie

Chodzi o DeVille Cabrio.....

Podobny jest w piosence z lat 80tych C.C.Catch - "In the backside of my Cadillac"

Co sądzicie o tych starych skrzydlakach ?? Dla mnie auta z niesamowitym duchem, uwielbiam wszelkie stare amerykańce i muscle cary

Widziałem takie 3 na raz w Warszawie 30.10.2007 około 19:45 w okolicach batorego/Al. Niepodległości, goście jechali bez dachu, w skórzanych kapeluszach, mignąłem im długimi, odwrócił się jeden i się uśmiechnął .... jakiś zlot chyba był czy coś w tym stylu.

Opublikowano

dokładnie, jak dla mnie motoryzacja US skończyła się wraz z końcem lat 70. później zaczęły się chamskie tanie plastiki wewnątrz, kolorowe światełka a przede wszystkim "wylizane" karoserie. zaczęli się po prostu wzorować na japońskich samochodach. fakt aktualnie się trochę poprawili ale to nie jest to...

Opublikowano

Eeee tam jakis kadilak ;):decayed:

Plymouth Fury '58 :afro:

Auto z dusza, prawdziwa babka z klasa ;) . Kto ogladal film to wie, a jak nie wie to

http://www.imdb.com/title/tt0085333/ ---> torrentz.com czy inny DC++ :gwizdanie:

Ten samochod to kwintesensja tego co powinien miec moj dream car. Jest poprostu doskonaly. Pominmi litosciwie jakosc montarzu amerykanickich aut :kwasny:

Ale te wielkie skrzydla, ten kolor (no wlasciwie dwa) ogromna maska i v8... mniam. Do tego biala skóra w srodku. Niesamowity klimat. Ehhh mam straszna slaabosc do dużych dwudrzwiowych aut.

http://pl.youtube.com/watch?v=TLWxDuYbR8g

s_christine_1.jpgs_christine_2.jpg

evil-58.jpg

Opublikowano

Oglądałem ten film - niesamowity, niestety mogę ściągać tylko przez P2M...

Opublikowano

Mnie co prawda bardziej sie podobaja amerykanskie "kwadraty" z lat '70 - '80, ale ten kadillak to jest miodzio. Chcialbym takim pojezdzic. A zeby go utrzymac to pewnie trzeba troche kasiory i stalowe nerwy...

...np.

540724_2_dde5_d.jpeg

Opublikowano

Wogóle stare amerykańskie auta właściwie prawie każdy mi się podoba, ale ten Cadillac najbardziej.... jak mi konkretnie odbije to kiedyś jak bede miał nadmiar kasy kupię sobie i wyremontuję..... za***isty krążownik po prostu miód, malina, super, extra itd itp.