Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś z Was wie jaki uchwyt trzeba kupić do takiego TV :)

img0938x.th.jpg

Opublikowano

uu Panie Udaj Się Do Jakiegoś sklepu Z AGD i RTV tam ci powinni Dobrze Polecić ..albo na google szukaj?!

Opublikowano

Ciężka sprawa ... w sklepie też nikt nie wie :D

Opublikowano

kurde hmm jakiś MM albo Napisz Do Panasonic PL..może tam ci udzielą Info..

Opublikowano

Wydaje mi się iż symbol TV jest nie kompletny sprawdź czy nie powinien być taki TH-37PV8PA, TH-42PV8PA, TH-50PV8PA

Jeśli tak to oryginalne uchwyty mają takie symbole ale ich cena powala :shocked:

uchwytj.jpg

A najlepiej i najtaniej

pomierzyć rozstaw śrub w TV potem np. w MM wybrać uchwyt uniwersalny zgodny z rozmiarem twojego TV i sprawdzić czy rozstaw pasuje do otworów w uchwycie. Ja tak zrobiłem do moje TV też panasonica i za uchwyt dałem 150 zł z regulowanym kątem odchylenia od ściany.

powodzenia

Opublikowano

Zgadza się pomyliłem model dokładny to : TH-37PV8PA[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 10:09_________________________________________________:)[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 10:09_________________________________________________Gdybyście mi mogli jeszcze powiedzieć na podstawie fotki u góry na których śrubach montuje się uchwyt ?

Opublikowano

Otwory na śruby ukryte są pod zaślepkami patrz foto "czerwone kółka"

rubyt.jpg

ps. śruby zawsze są w komplecie z uchwytem.

Opublikowano

Elegancko :) Wielkie dzięki za pomoc :drinks:

Opublikowano

ja mam uchwyt pod plazmę panasia 37'' kupiłem w media markt, jutro podam firmę i model :) na pewno jest do XL od 37'' w górę bo te do 37'' są za małe i sprzedawcy z MM nie mają nawet pojęcia o tym

Opublikowano

Przecież są różne firmy uchwytów do różnych model np od 32" do 37" czy 40" i nigdy nie miałem problemów z doborem uchwytów dla klienta :mysli:

Opublikowano

PABLO może poznański MM jest gorszy :polew: ale kupiłem Hama do 37'' i pupa była