drozduu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam Doradzcie czy warto zainteresować sie tymi felgami ?? http://moto.allegro.pl/felgi-16-5-x-112-okazja-i1420737867.html
drozduu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 jesli mozesz rozwin mysl - dlaczego - bede wdzieczny
szysz4 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 1.nie podoba mi sie ten wzór (ale jak tobie to ok:) 2.wolałbym dołozyc troche i lepsze kupic 3.16''troche małe do tego wzoru 4.za ta cene(no moze troche dołozyc) mozna wyrwac 17'' z oponami ( na sezon lub 2)
drozduu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 są gusta i gusciki mi się podobają a 17 nie wsadze bo na moją jazdę bede non stop prostował Prosze o opinie czy warto jesli chodzi o wstepny stan techniczny ze zdjec - wydaje mi sie ze były malowane - po zdjeciu tak zwanych strzałów nie widac.
piotrek4415 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 4.za ta cene(no moze troche dołozyc) mozna wyrwac 17'' z oponami ( na sezon lub 2) no chyba tak troche sporo trzeba dołożyć zeby coś godnego uwagi wyrwać Strzałów nie widać ale najlepiej według mnie coś takiego zweryfikować na żywo. Na zdjęciach nie zawsze wszystko widać.
szysz4 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 4.za ta cene(no moze troche dołozyc) mozna wyrwac 17'' z oponami ( na sezon lub 2) no chyba tak troche sporo trzeba dołożyć zeby coś godnego uwagi wyrwać jak sie dobrze szuka i ma dojscia to nie ma problemu:)
Rekomendowane odpowiedzi