Opublikowano 7 Lipca 201214 l jak kto, puma ma ustawkę z miśkami:decayed: Dokładnie KIA Biturbo czy cos w tym stylu.
Opublikowano 7 Lipca 201214 l Niestety puma moje sprzęgło wymaga wymiany i nie dam rady nawet 1,6 LPG ;-)
Opublikowano 8 Lipca 201214 l zapowiada się ciekawie na dziś ---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ---------- Niestety puma moje sprzęgło wymaga wymiany i nie dam rady nawet 1,6 LPG ;-) jak się wysra to będzie aby powód szybszej wymiany:naughty:
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Bydzie bydzie zara się zbieram ---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ---------- Szybki ale udany spocik dzięki za spotkanie
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Spot mega. My z Bolkiem oczywiście za ciasną kręcili opaskami znów:decayed:
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Spot mega. My z Bolkiem oczywiście za ciasną kręcili opaskami znów:decayed: czyli dzięki mojej ori dziesiące dojechałes do domu
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Dokładnie dzięki tej ORI dziesiątce. Dzięki Michał jutro klucze ci podrzucę
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Autor Również spot zaliczam do udanych. Dziękuję i do zobaczenia następnym razem
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Dzięki za spota, wrzucę wam niedługo fotki ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- spot lubliniec.rar - Speedy Share - upload your files here Wszystkie foty w linku. Aparat troszkę źle ustawiony, więc niektóre wyszły nie najlepiej, ale ogólnie jest ok
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Autor spot lubliniec.rar - Speedy Share - upload your files here Wszystkie foty w linku. Aparat troszkę źle ustawiony, więc niektóre wyszły nie najlepiej, ale ogólnie jest ok Dzięki
Opublikowano 8 Lipca 201214 l spot lubliniec.rar - Speedy Share - upload your files here Wszystkie foty w linku. Aparat troszkę źle ustawiony, więc niektóre wyszły nie najlepiej, ale ogólnie jest ok Dzięki Ty to wszędzie fajki jarasz:D
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Autor spot lubliniec.rar - Speedy Share - upload your files here Wszystkie foty w linku. Aparat troszkę źle ustawiony, więc niektóre wyszły nie najlepiej, ale ogólnie jest ok Dzięki Ty to wszędzie fajki jarasz:D
Opublikowano 8 Lipca 201214 l Prawie wszystkich:decayed: ale żaden nie miał BRD więc co to za porównanie. Co do tego prawie do seryjne BRD od michała do 160 zostaje długość w tyle dopiero potem nadrabia oczywiście z pierwszego biegu. Moje nie wystrojone jest więc tez nie wiadomo co tam jest teraz.
Opublikowano 9 Lipca 201214 l Prawie wszystkich:decayed: ale żaden nie miał BRD więc co to za porównanie.Co do tego prawie do seryjne BRD od michała do 160 zostaje długość w tyle dopiero potem nadrabia oczywiście z pierwszego biegu. Moje nie wystrojone jest więc tez nie wiadomo co tam jest teraz. to z zatrzymanego jedziecie?
Opublikowano 9 Lipca 201214 l Juz nie przesadzaj z tym "prawie wszystkich" Puma chyba walił całą noc ze szczęścia wczoraj ze do 160 był długość przed Michałem:decayed: Nie ma co teraz porównywać trzeba wystroić bo tak niewiadomo nic. Pozatym Fimic na wczorajszy dzien był jak znalazł i pewnie dużo dał. Ale jechało , zobaczymy ile pokaze na hamowni.
Opublikowano 9 Lipca 201214 l Prawie wszystkich:decayed: ale żaden nie miał BRD więc co to za porównanie.Co do tego prawie do seryjne BRD od michała do 160 zostaje długość w tyle dopiero potem nadrabia oczywiście z pierwszego biegu. Moje nie wystrojone jest więc tez nie wiadomo co tam jest teraz. ale ze od adama dostałes wp***dol to sie juz nie pochwalisz