P-U-M-A Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 No wlasnie ja bym niedziele proponował nie wiem czy wam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Prawdę mówiąc do maja będzie w uj ciężko. Mam dużo roboty przy prezentacji na polski. ;( Jak tylko wyhaczę trochę czasu, to zaraz się zjawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 To co nie dasz rady na pare godzin w niedziele wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony113 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 hej P-U-M-A i robicie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ja tam jestem chętny, tylko mało coś osób sie na to pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 No na weekend do ojca jadę w odwiedziny i przeważnie wracam od niego w niedzielę pod wieczór, a tu jeszcze z dziewczyną trzeba wyjść i trochę do szkoły ogarnąć. Postaram się coś zdziałać, ale to takie 10%... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Komu odpowiada niedziela popołudniu w LUBLINCU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ja jak narazie jestem chętny ale widać małe zainteresowanie ze strony lublińca i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 To co tylko nas 2 jest piszczcie kto jeszcze by przyjechał przeciez jest tu pare fajnych bryk z forum w Lublincu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony113 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 też wpadnę jak troche ogarnę auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 O super to już jest nas 3 koledzy z b7 niech wpadną musze do nich napisać. To o której godzinie i gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ja niestety odpadam bo w niedziele o 11 wyjezdzam do niemcowni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 sysek27 szkoda, chyba ze koledzy pasowało by wszystkim np w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Będzie ciezko moja mama ma urodziny ale jak by bylo kolo 12-13 to wpadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony113 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 hej to o której w tą niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Piszcie o której i gdzie wam pasuje, ja sie dostosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 No z tym jutrzejszym chyba nic nie bedzie obserwuj temat to bedziesz widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Jak zrobię wspomaganie, to się zacznę pojawiać. Póki co, to ciężko by było. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 To co nie ma chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 NO ja bym jutro wpadnoł ale co w 2 będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi