MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ja bym se chetnie pojechał z tym 166 i 377 nm. moze we wtorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ja bym se chetnie pojechał z tym 166 i 377 nm. moze we wtorek? przy 50km/h mam bardzo małe obroty z 2500 , wtf is max moment:decayed:, generalnie ciągnie fajnie na całej długości obrotów, najgorzej jest właśnie jak się toczysz powoli i wciskasz gaz, puma sam zresztą widziałeś że u mnie z startu jest ok, a z rolki się zbiera że można drzemkę se walnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja jechałem z Michała_G84, z zatrzymanego, i dostał troche mniej niz z rolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja jechałem z Michała_G84, z zatrzymanego, i dostał troche mniej niz z rolki no i właśnie oto mi chodzi:wink: (to że tdi zje takie 2,4 to doskonale o tym wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 To i ja wpadne cos wciągnąć hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 To i ja wpadne cos wciągnąć hehe daleko nie masz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dawno cię nie widziałem chyba od wyrazowa pasowało by wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zapraszamy:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ja bym se chetnie pojechał z tym 166 i 377 nm. moze we wtorek? przy 50km/h mam bardzo małe obroty z 2500 , wtf is max moment:decayed:, generalnie ciągnie fajnie na całej długości obrotów, najgorzej jest właśnie jak się toczysz powoli i wciskasz gaz, puma sam zresztą widziałeś że u mnie z startu jest ok, a z rolki się zbiera że można drzemkę se walnąć Ty ze mną zawsze 200 lecisz:decayed: ---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:23 ---------- Tomasz tak z ciekawości 2 bieg 50km/h jakie masz obroty i przy jakich masz max moment? Różnica nieznaczna patrząc na to ze puma ma 18:whistling:,a od 2 było prawie równo, chyba mam coś spierdolone:kwasny: Musimy coś nagrać od 2 biegu bo ta rolka była taka dziwna bo tylko na 3 biegu ciągłem potem puściłem bo coś z naprzeciwka jechało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 166ps wygralo 2dl jakies...nie bedzie wiekszej roznicy bo to zbyt male roznice mocowe... nie macie trasy zadnej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Na 2 biegu piotrek było tak samo mijaliśmy się tylko delikatnie przy zmianie biegów. Trasa jest spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam was. Kiedy teraz robicie spota i gdzie? Coś mi pisał "MAGIC" że ma być jutro w Lublińcu. Dajcie więcej informacji na ten temat a chętnie się zjawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 jutro między 17,30-18 w McD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 To fajnie, akurat po pracy będę to mogę wpaść pogadać na fajeczkę. Tylko proszę się nie śmiać z mojego dupowozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Stałeś dzisiaj na światłach obok BP? ---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:09 ---------- Około godziny 14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 To fajnie, akurat po pracy będę to mogę wpaść pogadać na fajeczkę. Tylko proszę się nie śmiać z mojego dupowozu Corsą przyjedziesz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 PUMA tak byłem auto opłukać na BP i runda przez miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 No to widziałem cię stałeś właśnie jak byś jechał od myjni tam z tyłu w kierunku świateł a ja czekałem właśnie na czerwonym po twojej prawej stronie. Szare B6 takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 POM a mówia ze paliwo drogie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 PUMA to wiem jakie. Audi A4 B6 AVANT taki ładny szary kolorek, szyby z tyłu lekko przyciemnione, a tablice SLU 7 lub 8 F coś tam chyba. Wiem zwróciłem uwagę na twoją audiczkę naprawdę robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi