M.Audi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 bo on tego nie odróżnia w sumie dobrze mu szło ciągle grał po rynnie i do dołka hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ja pierd,.... wyszedłem na kilka h do warsztatu . a tu taki spam.... ja sie nie scigam.... no chyba ze na $$$$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No jak myslał ze to bilard to nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 bo on tego nie odróżnia w sumie dobrze mu szło ciągle grał po rynnie i do dołka hahaha Adam potem zrozumiał sens tej gry dopiero i jak zobaczył tych panów obok ---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:14 ---------- No jak myslał ze to bilard to nawet nawet To nie był Golf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 bo on tego nie odróżnia w sumie dobrze mu szło ciągle grał po rynnie i do dołka hahaha Adam potem zrozumiał sens tej gry dopiero i jak zobaczył tych panów obok ---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:14 ---------- No jak myslał ze to bilard to nawet nawet To nie był Golf? nie to nie był golf to było polo i trzeba mieć do tej gry konia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 bo on tego nie odróżnia w sumie dobrze mu szło ciągle grał po rynnie i do dołka hahaha Adam potem zrozumiał sens tej gry dopiero i jak zobaczył tych panów obok ---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:14 ---------- No jak myslał ze to bilard to nawet nawet To nie był Golf? nie to nie był golf to było polo i trzeba mieć do tej gry konia Po tym piwie wczoraj tylko zapamiętałem że adam ma problemy trafić do dziurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 same pedobery pojechały na kulki jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja juz z nim nigdzie nie jade,nie dość ze wypije jedno piwo i zaczynają mu sie podobac jakieś dziesiątki to potem jeszcze nie pamięta kto płacił i wmawia wszystkim ze on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja juz z nim nigdzie nie jade,nie dość ze wypije jedno piwo i zaczynają mu sie podobac jakieś dziesiątki to potem jeszcze nie pamięta kto płacił i wmawia wszystkim ze on To nie ja mam 4x szesnastki przyjacielu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 adam on ma dopiero 16 lat po takim piwie to kaca ma do teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 nie 4 tylko 5:wink: - jedna w bagażniku siedzi:decayed: Przeciez wiem ze ma kaca no ale trzeba zrozumiec w koncu 16 lat dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 adam on ma dopiero 16 lat po takim piwie to kaca ma do teraz No dokładnie wreszcie ktoś stanął w mojej obronie. Dajcie spokój suszy mnie do teraz ---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:31 ---------- nie 4 tylko 5:wink: - jedna w bagażniku siedzi:decayed:Przeciez wiem ze ma kaca no ale trzeba zrozumiec w koncu 16 lat dopiero Dziękuje Adamie za wyrozumiałość nie ma to jak grube doświadczenie życiowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie sorki, ale ja raczej nie przyjadę dostałem właśnie telefon i muszę pilnie wyjechać może uda mi się później na chwilkę podlecieć, ale to się jeszcze okaże PUMA jak co to będę dzwonił, ale jestem zły . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie sorki, ale ja raczej nie przyjadę dostałem właśnie telefon i muszę pilnie wyjechać może uda mi się później na chwilkę podlecieć, ale to się jeszcze okaże PUMA jak co to będę dzwonił, ale jestem zły . no nie pitol, kochanka rodzi czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 To ile was tam będzie bo nie wiem czy obstawy nie brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Trochę nas będzie szkoda sysek wpadnij choćby na chwilkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No to foty proszę :kox:bo grubo było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Oj działo się działo:decayed: ---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:11 ---------- Brakowało S4vsS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tomasz załadujesz coś ciekawego bo widziałem, że się ciągle bawiłeś aparatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tomasz załadujesz coś ciekawego bo widziałem, że się ciągle bawiłeś aparatem jutro po 9:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi