P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Tomasz oglądałeś 2 połowę między 50min do 65min i od 80 w górę to Dortmund piłki nie widziało. Bayern przegrał tylko i wyłącznie przez Robbena nie przez to że byli gorsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 lewandowski musi miec 10sytuacji 100% zeby 1 wykorzystac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Tomasz oglądałeś 2 połowę między 50min do 65min i od 80 w górę to Dortmund piłki nie widziało. Bayern przegrał tylko i wyłącznie przez Robbena nie przez to że byli gorsi. no chyba był gorszy skoro nie wykorzystał tyle sytuacji:wink:(forma jednego zawodnika przekłada się na całą drużynę), ważne że wygrali:decayed: ---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:07 ---------- lewandowski musi miec 10sytuacji 100% zeby 1 wykorzystac ale to zrobił nie tak jak robben, nie wspomnę o Gomezie (czy jak mu tam leci bo jakby nie pokazali jego w zbliżeniu to bym nie wiedział że grał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Tomasz oglądałeś 2 połowę między 50min do 65min i od 80 w górę to Dortmund piłki nie widziało. Bayern przegrał tylko i wyłącznie przez Robbena nie przez to że byli gorsi. no chyba był gorszy skoro nie wykorzystał tyle sytuacji:wink:(forma jednego zawodnika przekłada się na całą drużynę), ważne że wygrali:decayed: ---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:07 ---------- lewandowski musi miec 10sytuacji 100% zeby 1 wykorzystac ale to zrobił nie tak jak robben, nie wspomnę o Gomezie (czy jak mu tam leci bo jakby nie pokazali jego w zbliżeniu to bym nie wiedział że grał) Poczytaj sobie co ty piszesz zanim zamieścisz wypowiedz co ma wykorzystywanie sytuacje do tego jak cała drużyna grała. Ile było meczów co Real grał lepiej a Barca bramy strzelała. Bayern grał tak samo dobrze jak Dortmund przegrał bo nie wykorzystał sytuacji a Dortmund wykorzystało. Proste! ---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:11 ---------- lewandowski musi miec 10sytuacji 100% zeby 1 wykorzystac No nic nowego. W tym sezonie oddał 100 szczałów. Gomez 56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 chyba trzeba być gorszym żeby przegrać tak czy nie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 chyba trzeba być gorszym żeby przegrać tak czy nie:decayed: A jak jedna drużyna grała cały mecz lepiej i nie strzela bramy a druga ma jeden rożny i strzela to są lepsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 za miesiac kto bedzie pamietał styl gry? wynik idzie w swiat... ja nie jestem ani za BM ani za BD.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 za miesiac kto bedzie pamietał styl gry?wynik idzie w swiat... ja nie jestem ani za BM ani za BD.... Dokładnie tego przecież nie piszę ale Tomek pisze że lepsza drużyna wygrała a ja sie z tym nie zgadzam po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 chyba trzeba być gorszym żeby przegrać tak czy nie:decayed: A jak jedna drużyna grała cały mecz lepiej i nie strzela bramy a druga ma jeden rożny i strzela to są lepsi? TAK bo wygrali (wykorzystali może i jedną szansę ale wykorzystali), w meczu liczy się wynik i to będzie w tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 chyba trzeba być gorszym żeby przegrać tak czy nie:decayed: A jak jedna drużyna grała cały mecz lepiej i nie strzela bramy a druga ma jeden rożny i strzela to są lepsi? TAK bo wygrali (wykorzystali może i jedną szansę ale wykorzystali), w meczu liczy się wynik i to będzie w tabeli Widzisz że nie miałeś racji. Z tym akurat się zgadzam wygrali to jest ważne. Moje gratulację Bayern sie w Pucharze zemści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 z czym nie miałem racji ? o tej jednej sytuacji miałem twój przykład na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Nie nie miałeś racji z tym że zawsze lepsza drużyna wygra. A z tym że o wyniku się pamięta to masz oczywiście rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Nie nie miałeś racji z tym że zawsze lepsza drużyna wygra. A z tym że o wyniku się pamięta to masz oczywiście rację Kumam o co Tobie chodzi:wink: , tylko dla osoby która nie wgłębia się w analizę lub nie oglądała meczu jest przeważnie lepsza ta która wygrała. A puchar to inna sprawa (najważniejsza dla nich liga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Nie nie miałeś racji z tym że zawsze lepsza drużyna wygra. A z tym że o wyniku się pamięta to masz oczywiście rację Kumam o co Tobie chodzi:wink: , tylko dla osoby która nie wgłębia się w analizę lub nie oglądała meczu jest przeważnie lepsza ta która wygrała. A puchar to inna sprawa (najważniejsza dla nich liga) Dokładnie Tomek:drunk: Zrobiłem sobie drinka 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 no to prost ja idę owce liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Licz Kozy więcej tego:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Licz Kozy więcej tego:grin: forumowe jedna whyMe, adama, michała to działa:thumbup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mówiłem ci Dobranoc:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dobrej nocy ---------- Post dopisany 17-04-2012 at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany 11-04-2012 at 23:15 ---------- PUMA łap Audi z silnikiem trabanta, środek wymiata A filmik masz poniżej http://www.sadistic.pl/audi-z-silnikiem-trabiego-vt112711.htm?sid=6c6fc3d9d619101544b96df83f6f7905 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Widziałem to już 2 tygodnie temu:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi