P-U-M-A Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nie ukrywam że trochę się zawstydziłem. Tak Kasiu to jestem ja:dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 spoty z dupeczkami,dobroslaw vel pawel bylby pewnie w 7niebie a chociaz otwarte takie?to moze wpadniemy pod namioty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nie no Piotrek dziewczyny nie jednego z nas by o wiedzy na temat auta zagieły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 a drazkiem szybko machaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 a drazkiem szybko machaja? :facepalm: Piotrek trochę kultury na prawde były spoko. I były ładne. Szczególnie jedna:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 hehe no glodnemu chleb na mysli,skoro byly kreski to sie pytam czy szybko operuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Pierwszy raz na spocie były dziewczyny i to nie byle jakie. Po za tym kreski z laskami w aucie to jednak inna liga. Dzięki Sysek za kreske:wink: No spoko było towarzystwo doborowe szkoda tylko , że pogoda się popsuła i moja chciała do domu jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Sysek za ten zderzaczek to bym jej już do MC nie zabierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Sysek za ten zderzaczek to bym jej już do MC nie zabierał Ty se uważaj nic się z nim nie stało a na pewno zazdrościsz takiej kierowniczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Hyhy no ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 spoty z dupeczkami,dobroslaw vel pawel bylby pewnie w 7niebie a chociaz otwarte takie?to moze wpadniemy pod namioty No to co za tydzien spoty w LC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 spoty z dupeczkami,dobroslaw vel pawel bylby pewnie w 7niebie a chociaz otwarte takie?to moze wpadniemy pod namioty No to co za tydzien spoty w LC? A mówiłeś, że szkoda paliwa bo i tak nie ma z kim kresek robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 why me widze ze ogarnales fure na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 why me widze ze ogarnales fure na + Powoli się coś dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 spoty z dupeczkami,dobroslaw vel pawel bylby pewnie w 7niebie a chociaz otwarte takie?to moze wpadniemy pod namioty No to co za tydzien spoty w LC? A mówiłeś, że szkoda paliwa bo i tak nie ma z kim kresek robić ale jak kobiety sa na spocie to co innego:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 I tak nie lubią medalików :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wpadajcie wpadajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Taaa a o dziewczynach pomyśl. PS. Cały wieczór wczoraj z Kasią pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Taaa a o dziewczynach pomyśl. PS. Cały wieczór wczoraj z Kasią pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Taaa a o dziewczynach pomyśl. PS. Cały wieczór wczoraj z Kasią pisałem ale tylko jedna reka:jerk::jerk: napalił sie jak talib na kurs pilotażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi