Tomasz Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Cisza każdy zajęty sobą Adam kamasutre leci, Sysek przedłużył wakacje, Michał do szkoły chodzi, A Why Me....Pracuje na moje Felgi:grin::grin: Już nazbierałem na dwie A tak poważnie to wracam 12 października i można jakiego spota ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 jak przywieziesz każdemu po prezencie z niemiec:decayed: (skromnie po Iphonie5:whistling:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 jak przywieziesz każdemu po prezencie z niemiec:decayed: (skromnie po Iphonie5:whistling:) Przywiozę parę brzydkich Niemek, może puma coś wybierze dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 jak przywieziesz każdemu po prezencie z niemiec:decayed: (skromnie po Iphonie5:whistling:) Przywiozę parę brzydkich Niemek, może puma coś wybierze dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 jak przywieziesz każdemu po prezencie z niemiec:decayed: (skromnie po Iphonie5:whistling:) Przywiozę parę brzydkich Niemek, może puma coś wybierze dla siebie Stawiam 200zł że żadna (nawet te brzydkie) do auta nie wsiądą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 jak przywieziesz każdemu po prezencie z niemiec:decayed: (skromnie po Iphonie5:whistling:) Przywiozę parę brzydkich Niemek, może puma coś wybierze dla siebie Stawiam 200zł że żadna (nawet te brzydkie) do auta nie wsiądą nie pitol głupot bo przegrasz 200zł, pokaże 3 foty i będzie miał pełne auto (twojego auta, domu i kolegów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Niech mu będzie czekam na te niemki:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Niech mu będzie czekam na te niemki ja nie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 no i co tam ziomy robicie jakiegos spota na pozegnanie sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jak nie będzie Magica to nie ma problemu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak nie będzie Magica to nie ma problemu:wink: ---------- Post dopisany 28-09-2012 at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany 23-09-2012 at 17:43 ---------- Panowie proponuję zrobić spota 14 października w niedzielę. 3 miechy temu ostatnio spot był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wątpię że się coś da zorganizować powyżej 3-4 osób:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Piszę się ktoś na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Piszę się ktoś na spota? niektórzy to się nawet w wątku nie potrafią odezwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Michała czasami widuje na fejsie a Adama to chyba kobieta zjadła:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 A mnie to nie widujesz na fejsie? To z kim dzisiaj gadałeś? Ja jestem za. Można by w którąś niedziele coś zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No trzeba, trzeba. Adam kreska na zakończenie sezonu to dobra opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pogadam z Michałami i syskiem jeszcze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jak nie będzie Magica to nie ma problemu:wink: ja juz dawno olałem temat a ty widze ze dalej piaskowinia:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi