sysek27 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Podobno sysek ekipe z golfików zaprosił na spota:decayed: Podobno:decayed: ---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:26 ---------- A Ty skąd masz takie info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dobra dobra ogarnięte:decayed:Adrian zobaczę jaka będzie pogoda i czy mi się będzie chciało dam ci znać jak coś ---------- Post dopisany 08-10-2012 at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany 04-10-2012 at 18:08 ---------- Podobno sysek ekipe z golfików zaprosił na spota:decayed: a to będzie tak zimno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Podobno tak. Najlepsze że każdy przywiezie po dwie sztuki i wszystkim nam będzie bardzo ciepło:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Podobno tak. Najlepsze że każdy przywiezie po dwie sztuki i wszystkim nam będzie bardzo ciepło:decayed: się zadzwoni po miśków to wszystkim będzie bardzo ciepło:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ty PUMA gadaj kto Ci to powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ty PUMA gadaj kto Ci to powiedział? znasz Bolka? Bolek od Pumy wie wszystko:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ty PUMA gadaj kto Ci to powiedział? Fazi:decayed: ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- Ty PUMA gadaj kto Ci to powiedział? znasz Bolka? Bolek od Pumy wie wszystko:whistling: Chyba P-U-M-A od Bolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 To na przyszłość będę wiedział, że trzeba bardziej uważać o czym i z kim się gada jak Puma ma takich informatorów:decayed: ---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- A Fazi mi coś tam gadał, że mają jakiegoś gościa co jeździ czarną B7 podobno fajnie pomodzona znasz gościa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ty PUMA gadaj kto Ci to powiedział? Fazi:decayed: ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- Ty PUMA gadaj kto Ci to powiedział? znasz Bolka? Bolek od Pumy wie wszystko:whistling: Chyba P-U-M-A od Bolka Bolek ten od Pumy, bardziej zrozumiałe co miałem na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ty PUMA gadaj kto Ci to powiedział? Fazi:decayed: ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- Ty PUMA gadaj kto Ci to powiedział? znasz Bolka? Bolek od Pumy wie wszystko:whistling: Chyba P-U-M-A od Bolka Bolek ten od Pumy, bardziej zrozumiałe co miałem na myśli? Zostaw go ważne , że reszta zrozumiała a On nie musiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ty PUMA gadaj kto Ci to powiedział? Fazi:decayed: ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- Ty PUMA gadaj kto Ci to powiedział? znasz Bolka? Bolek od Pumy wie wszystko:whistling: Chyba P-U-M-A od Bolka Bolek ten od Pumy, bardziej zrozumiałe co miałem na myśli? Kumam, kumam ---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ---------- To na przyszłość będę wiedział, że trzeba bardziej uważać o czym i z kim się gada jak Puma ma takich informatorów:decayed:---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- A Fazi mi coś tam gadał, że mają jakiegoś gościa co jeździ czarną B7 podobno fajnie pomodzona znasz gościa? To pewnie ta z tworoga na air ride. Ale z tego co wiem to szału tam żadnego nie ma:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 A Fazi mi coś tam gadał, że mają jakiegoś gościa co jeździ czarną B7 podobno fajnie pomodzona znasz gościa? To pewnie ta z tworoga na air ride. Ale z tego co wiem to szału tam żadnego nie ma:whistling: A to jemu o Air-a chodziło a ja już się chciałem z niego śmiać, że jest jakiś tym VW przesiąknięty i zamiast S-line powiedział mi ,że mają gościa piękną czarną B7 w R-line...matko ja już odpuszczam te sobotnie imprezy w Młynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 może miał problemy z alfabetem:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 może miał problemy z alfabetem:grin: Nie to ja miałem problemy ze słuchem spytaj Patricka jak to wygląda w młynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 może miał problemy z alfabetem:grin: Nie to ja miałem problemy ze słuchem spytaj Patricka jak to wygląda w młynie... wiem wiem, słyszałem że aż tak że ktoś spadł z balustrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Może by się tak wybrać teraz w sobotę "klubowo":naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jestem za ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ---------- może miał problemy z alfabetem:grin: Nie to ja miałem problemy ze słuchem spytaj Patricka jak to wygląda w młynie... wiem wiem, słyszałem że aż tak że ktoś spadł z balustrady To był Bolek. Ale nic mu sie nie stało. Tylko płytki popękały na młynie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jestem za ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ---------- może miał problemy z alfabetem:grin: Nie to ja miałem problemy ze słuchem spytaj Patricka jak to wygląda w młynie... wiem wiem, słyszałem że aż tak że ktoś spadł z balustrady To był Bolek. Ale nic mu sie nie stało. Tylko płytki popękały na młynie:grin: No to fajnie miałeś bo w tym miejscu nie ma płytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jestem za ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ---------- może miał problemy z alfabetem:grin: Nie to ja miałem problemy ze słuchem spytaj Patricka jak to wygląda w młynie... wiem wiem, słyszałem że aż tak że ktoś spadł z balustrady To był Bolek. Ale nic mu sie nie stało. Tylko płytki popękały na młynie:grin: No to fajnie miałeś bo w tym miejscu nie ma płytek Już nie ma:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 a ja słyszałem że gościu leży nie przytomny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi