audia4a4 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Panowie ogarnie mi ktoś czujnik ciśnienia opon , bo w letnich mam czujniki i teraz na zimówkach mi wariuje i chciałbym zrobić OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Panowie ogarnie mi ktoś czujnik ciśnienia opon , bo w letnich mam czujniki i teraz na zimówkach mi wariuje i chciałbym zrobić OFF a kim Ty jesteś że tak zapytam? bo nie kojarzę z spotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Panowie ogarnie mi ktoś czujnik ciśnienia opon , bo w letnich mam czujniki i teraz na zimówkach mi wariuje i chciałbym zrobić OFF a kim Ty jesteś że tak zapytam? bo nie kojarzę z spotów To jest bolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Panowie ogarnie mi ktoś czujnik ciśnienia opon , bo w letnich mam czujniki i teraz na zimówkach mi wariuje i chciałbym zrobić OFF a kim Ty jesteś że tak zapytam? bo nie kojarzę z spotów To jest bolek Nowa twarz wcześniej nie jeździłem na spoty moze teraz zacznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 czym jeździsz bo Twój profil jest bardzo treściwy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 B7 3.0 bkn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 B7 3.0 bkn myślę że Puma by to ogarnął z tym czujnikiem, jak wróci z pracy to się pewnie odezwie:wink: jesteś z Lca czy okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Niedaleko Lublinca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Niedaleko Lublinca do Kuny nie chcesz podjechać? fakt pewnie parę zł weźmie ale ogarnie od ręki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 no oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 no oby on jest dość słowny, więc jak zadzwonisz to Ci powie ile zł? a znać się zna:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 poczekam aż się odezwie bo nie mam na niego namiarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 poczekam aż się odezwie bo nie mam na niego namiarów Kuna to jest właściciel firmy która się zajmuje auto elektroniką w TG, a puma to pewnie za dziękuję ogarnie (jeżeli w ogóle ogarnie:decayed:) bo to z forum (samozwany prezes spotów Lublinieckich:decayed:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Panowie ogarnie mi ktoś czujnik ciśnienia opon , bo w letnich mam czujniki i teraz na zimówkach mi wariuje i chciałbym zrobić OFF a kim Ty jesteś że tak zapytam? bo nie kojarzę z spotów To jest bolek Nowa twarz wcześniej nie jeździłem na spoty moze teraz zacznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 aha a WhyMe to nasz na dworny klaun z którego się lubimy śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4a4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Panowie ogarnie mi ktoś czujnik ciśnienia opon , bo w letnich mam czujniki i teraz na zimówkach mi wariuje i chciałbym zrobić OFF a kim Ty jesteś że tak zapytam? bo nie kojarzę z spotów To jest bolek Nowa twarz wcześniej nie jeździłem na spoty moze teraz zacznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 aha a WhyMe to nasz na dworny klaun z którego się lubimy śmiać Haha Tomasz weź bo normalnie ramki wyciągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 aha a WhyMe to nasz na dworny klaun z którego się lubimy śmiać Haha Tomasz weź bo normalnie ramki wyciągnę :decayed:Co ci sie znowu nie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 aha a WhyMe to nasz na dworny klaun z którego się lubimy śmiać Haha Tomasz weź bo normalnie ramki wyciągnę :decayed:Co ci sie znowu nie podoba? Wszystko się podoba kierowniku Adamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Vaga mam ale sie u siebie czujników nie mam więc za bardzo nie wiem. Napisz do Bart-s on ci napisze coś zrobić a jak nie dasz rady to się odezwij:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi